5 toekomstige trends waar je na de pandemie niet omheen kunt

5 toekomstige trends waar je na de pandemie niet omheen kunt

Vraag het aan eender welke restauranthouder, en je zult steeds hetzelfde horen: de sector verandert – en die veranderingen brengen kansen met zich mee voor wie bereid is om zich aan te passen. De wereldwijde uitbraak van Covid-19 heeft een gigantische impact op de samenleving. Wat betreft de horecasector heeft het de veranderingen die al bezig waren verder versneld.

Het is misschien moeilijk om te voorspellen wat de precieze impact van de pandemie zal zijn, want we zitten er nog steeds middenin. Maar we kunnen al wel bepaalde trends vaststellen.

 

Download jouw exemplaar van ons Trendrapport vandaag en lees meer over:

  1. Gezondheid en veiligheid voor mensen en planeet – Klanten willen gezondere en meer milieuvriendelijke opties.
  2. Maak je producten toegankelijk – Gemak blijft een grote drijfveer bij aankoopkeuzes.
  3. Maak gebruik van bestaande innovaties – Digitale diensten zullen alleen maar toenemen.
  4. Overbrug de generatiekloof – De horecasector moet zich aanpassen aan Millennials en Gen Z.
  5. Zorg dat je eruit springt – Bied je klanten unieke, gepersonaliseerde ervaringen en innovatieve maaltijden
restaurant-trends-after-the-pandemic