Cella

Cella bouwt ook met nieuwe locatie verder op Trivec

Cella bouwt ook met nieuwe locatie verder op Trivec

Wat doe je als de stad recht voor de deur van je restaurant een jarenlange infrastructuurrenovatie begint? Het management van restaurant Het Pomphuis, gelegen in de Antwerpse haven, koos eieren voor haar geld. Er werd besloten om vanwege de werken aan de Oosterweelverbinding te verhuizen naar een nieuwe locatie, 800 meter verderop, en om onder een andere naam verder te gaan. We spreken met Thibaut Dieltjens, Marketing Manager bij Cella, over alle veranderingen en verbeteringen én over de stabiele factor die ze al jaren vinden in Trivec.

Het Pomphuis heeft altijd een gunstige locatie gekend, met een historisch gebouw pal in het Antwerpse havengebied. “Nu werkt ons team van bedienden en chefs verder in Cella”, zegt Thibaut Dieltjens. “Het is een tijdelijk en toch ook blijvend alternatief. De Oosterweelwerken die het Pomphuis belemmeren zullen namelijk zo’n vijf tot acht jaar duren, en dat is voor iedere onderneming natuurlijk een hele tijd.” Gelukkig vonden ze een prachtige locatie in een indrukwekkende loods, amper een kleine kilometer verder. “De grandeur die onze vorige locatie uitstraalde, vertaalt zich ook naar Cella. Het gebouw heeft een hoog industrial chic-gehalte. Het uitzicht is fantastisch, het terras aangenaam en je wandelt er gemakkelijk naartoe vanaf het Eilandje.”

Vlotte bediening Cella

Vlotte bediening

Een nieuwe zaak, een frisse wind. Maar Cella kan ook rekenen op een aantal constanten, zoals het vaste team van medewerkers. “Doordat het management van Cella altijd haar afspraken nakomt en voor stabiliteit en een goede sfeer zorgt, ligt de werktevredenheid onder onze collega’s heel hoog”, zegt Thibaut. “Het is vrij uniek dat horecamedewerkers zo lang bij een werkgever blijven.” En natuurlijk zijn er de betrouwbare en efficiënte digitale kassasystemen van Trivec. “Het is voor ons heel belangrijk om de klant zo vlot mogelijk te bedienen”, legt Thibaut uit. “In een fine dining-omgeving wil je als klant compleet ontzorgd worden. En de bediening moet zich volledig kunnen richten op de klant. De technologie moet daarin meewerken. Trivec is de partner die ons dat garandeert.”

Ontdek onze catalogus!

Unieke werkwijze

Cella heeft twee vaste kassa’s bij de bar en lounge, het gedeelte waar bezoekers gaan zitten voor een hapje of drankje. Verderop, in het restaurant, wordt er slim gewerkt met drie tablets die elk op een zuil staan. “We vinden het belangrijk om ons bedieningspersoneel dicht bij de klant te brengen”, legt Thibaut uit. “En om aan de tafel geen digitale bestelapparatuur te gebruiken. Want ondanks onze gewenning aan schermgebruik aan tafel, houden we de bestelervaring voor ons cliënteel liever wat klassieker. De gastheer of gastvrouw onthoudt de bestelling of schrijft die op. Vervolgens wandelt hij of zij naar de tablet en geeft de bestelling daar in.”

Onze-missie-Trivec

Vlekkeloze integratie

De bestelling verschijnt meteen op de vijf digitale keukenschermen (KDS). Thibaut: “Die hebben we een jaar geleden aangeschaft. Trivec kon er perfect mee integreren. De dag waarop we overschakelden van de tickets naar de schermen, herinner ik me nog goed. Het was even spannend voor iedereen, want als je jarenlang met papier werkt is dit heel wat anders. Maar mede doordat onze chef-kok er snel mee weg was, werd het een onmiddellijk succes. De schermen zijn communicatief ondersteunend en laten zien welke tafel welke bestelling heeft lopen, wat er bijbesteld wordt en hoe lang een tafel wacht op een bepaald gerecht. Hierdoor kunnen we snelle keuzes maken en verloopt de service veel vlotter. Je hebt overzicht. We zouden inmiddels niet meer zonder kunnen.”

Naar een hoger niveau

Naar een hoger niveau

De expertise van het personeel – van wie meerdere medewerkers al jarenlang voor het restaurant werken – in combinatie met het kassasysteem van Trivec en het QSR Keukenmanagementsysteem maakt dat alles binnen Cella op wieltjes loopt. “We stonden altijd al voor kwaliteit, maar met Cella tillen we onze finesse naar een hoger niveau”, aldus Thibaut. “Heel fijn dat we daarbij op Trivec kunnen rekenen. Hun support en stabiliteit is goud waard.”

Neem contact op

Wanneer je je gegevens hebt ingevuld, zal één van onze experts contact met je opnemen om je meer te vertellen over onze producten en ze te demonstreren.