Wij helpen je van A tot Z

Het juiste kassasysteem voor uw specifieke restaurantbedrijf.

Wij helpen je van A tot Z

24/7 support – “het moet gewoon werken”

Wij weten dat een bereikbare klantendienst belangrijk is voor onze klanten. Als je een supportcontract met ons sluit, ligt je systeem dus nooit lang plat. Acute operationele storingen of afwijkingen die zich kunnen voordoen in verband met ons kassasysteem zijn altijd in de support opgenomen. Onze klantendienst is telefonisch en via e-mail bereikbaar van 8:30 tot 17:00 uur; vanaf 17:00 uur kun je naar een noodnummer bellen.

Ons supportteam kent de producten door en door en streeft naar operationele betrouwbaarheid bij het bestellen en betalen in restaurants. Onze support is een belangrijke reden waarom zoveel klanten voor ons kiezen.

Met andere woorden: wij begrijpen dat “het gewoon moet werken”.

  • 24/7 support
  • Uitgebreide productkennis
  • Snelle reactietijd
  • Vele jaren ervaring in het restaurantwezen
Trivec support

“Het moet gewoon werken”

Installatie in 3 stappen, voorprogrammering van het kassasysteem, installatie en opleiding van personeel. Lees meer.

POS Kassesystem hotel

Installatie in 3 stappen

1 Voorprogrammering van het kassasysteem

Zodra je het kassasysteem hebt gekozen, leggen we een installatiemoment vast. Ons installatieproces start met het voorprogrammeren van het kassasysteem. Voordat wij aan het voorprogrammeren beginnen, vul je een document in dat je naar ons terugstuurt. Hoe beter de informatie, hoe vlotter de installatie zal verlopen. Trivec programmeert het kassasysteem en voert de menukaart, de prijzen en bijvoorbeeld de tafelschikking in.

2 Installatie

Wij komen ter plaatse, stellen de Trivec-kassasystemen samen met je ter plaatse in en installeren ze. Met grote vakkundigheid plaatsen wij de kassasystemen met het oog op de betaalflow in je zaak. Vaak blijven wij enkele uren om te kijken of alles werkt en om vragen te beantwoorden.

3 Opleiding van personeel

Wanneer de installatie compleet is, krijgt het personeel een opleiding in het kassasysteem ter plaatse bij jou, of bij ons als je dat liever hebt. We kunnen de opleiding ook online geven.

Onze opleidingen vallen zeer in de smaak. Tijdens de opleiding laten wij je zien wat volgens ons het nuttigst is voor jouw gebruik. Wij leggen uit hoe het kassasysteem en de kaartterminals werken, hoe je de rekening geeft, hoe je terugbetaalt en hoe je producten aan de menukaart toevoegt. In Trivec Buddy laten wij je zien hoe de klanten kunnen betalen met Apple Pay en Google Pay. Managers krijgen een opleiding in het back-officegedeelte. Na afloop van de opleiding blijven wij nog enkele uren om te kijken of alles werkt.

Tegen betaling kun je altijd extra opleidingen aanvragen. Afhankelijk van je wensen en van hoelang de opleiding moet duren, bieden wij verschillende pakketten aan.

Enkele weken na de installatie komen wij opnieuw langs om te kijken of alles werkt zoals het hoort.

Meer weten over onze kassasysteem voor horeca.

Bijkomende diensten van Trivec

  • Opleiding in het kassasysteem
  • Onderhoud van kassasystemen waarbij wij helpen menukaarten en prijzen te actualiseren
  • Hulp bij het verplaatsen van kassa’s en kaartterminals
  • Tafelindelingen toevoegen

Onze installatiefase omvat een opleidingssessie waarbij we jou en je personeel laten zien hoe het systeem werkt en wat de belangrijkste functies zijn. Het systeem voor jou onderhouden doen wij echter niet.

Als je onze hulp nodig hebt om je kassasysteem te onderhouden, kunnen wij je helpen de menukaarten te actualiseren of de tafels te herschikken volgens de seizoenen. Wij kunnen ook helpen om je kassasystemen en kaartterminals te verplaatsen naar bijvoorbeeld een nieuwe locatie of restaurant in de openlucht. In dat geval maken wij een afspraak met jou en betaal je een uurtarief. Voordat het project van start gaat, maken wij een schatting van hoelang het zal duren. Zo weet je precies wat het je zal kosten.

Neem contact op

Wanneer je je gegevens hebt ingevuld, zal één van onze experts contact met je opnemen om je meer te vertellen over onze producten en ze te demonstreren.