[COVID-19] Wat kan jij doen tijdens de Corana crisis

COVID-19

Trivec Informatie

Beste klant,

We begrijpen dat er dankzij het COVID – 19 virus grote uitdagingen voor de deur staan. We willen je dan ook graag zoveel mogelijk ondersteunen gedurende de komende maanden. Op deze pagina vind je alvast onze meest courante informatie met betrekking tot het coronavirus.

Heropen je restaurant en bar veilig en minimaliseer besmetting door contact dankzij mobiel bestellen

Met onze nieuwe oplossing voor mobiel bestellen, Trivec Buddy, kun je jouw restaurant op een veilige manier heropenen door contact tot een minimum te beperken. Op die manier bescherm je je personeel en je klanten. Lees meer

Activeer de leveringmodule in je kassa – gebruik deze dienst om gemakkelijk bestellingen te registreren en zo de maaltijden te leveren

Tijdens deze moeilijke tijd willen we je graag informeren hoe je de leveringmodule kan activeren in jouw Trivec kassa. Zo kan je de mensen die liever thuisblijven toch voorzien van je heerlijke gerechten. Lees in onze stap-voor-stap gids hoe je de module kan activeren. Als je hier graag hulp bij wenst, aarzel dan niet om onze supportdienst te contacteren op 014/42.32.37 

Coronavirus: welke beperkingen zijn er van kracht en op welke steunmaatregelen kan ik terugvallen

 Het zijn hectische tijden voor de horeca wereldwijd. Ook in ons land worden de nodige maatregelen getroffen om de verspreiding van het Corona virus te stoppen.

Een van deze acties treft onze klanten heel erg. Het sluiten van restaurants en bars zal effectief bijdragen aan het vertragen van de verspreiding maar het treft ons allen en in het bijzonder iedereen werkzaam in deze prachtige industrie.

De maatregelen die genomen worden om de situatie zo draagbaar mogelijk te maken, veranderen zo snel dat we besloten hebben om hiervan geen opsomming te publiceren. Deze zou wellicht achterhaald zijn op het ogenblik dat u het zou lezen.

Daarom vindt u hierbij enkele links naar websites waar u als eigenaar van uw horecazaak terecht kan voor alle informatie.

Vergeet ook niet dat onze kassa makkelijk aanpasbaar is aan take away oplossingen en dat ook ons koppeling met Deliverect u hierbij kan helpen. Gedurende deze crisis die voor iedereen moeilijk is, bieden we beide opties graag kostenloos aan aan onze klanten.

Op deze manier hopen ook wij bij Trivec ons steentje bij te dragen.

https://www.nsz.be/nl/coronavirus-premies-en-maatregelen

https://www.unizo.be/coronasteunmaatregelen