Bars en nachtclubs

Bars en nachtclubs

Boek een demo!

Er zijn veel dingen waar je aan moet denken als je een bar of nachtclub runt. Trivec kan jou en je personeel helpen om volop in te zetten op de klantenbeleving, terwijl wij voor het logistieke reilen en zeilen achter de schermen zorgen.

Snelle en correcte barbediening

In een bar is het vooral belangrijk dat je je gasten snel van dienst kunt zijn. Zo kun je meer drankjes serveren per bartender en beperk je de tijd dat gasten staan te wachten. Door onze biertappen en alcoholdispensers te gebruiken voor de meest populaire drankjes kunnen je bartenders veel gasten tegelijkertijd bedienen. We beschikken over een groot aantal barautomatiseringsoplossingen die je helpen om effectiever te serveren en verspilling te voorkomen.

Ik zou elke beginner in de horeca – zeker als je een bar hebt – Trivec aanraden, inclusief barautomatisering. Het lijkt als starter misschien een grote investering, maar op een jaar tijd heb je die meer dan terugverdiend. Je zou ervan verschieten hoeveel drank er anders onbetaald blijft. Dankzij de automatisering loop je die inkomsten niet meer mis.

- Thijs Berben, manager van Versuz

Versuz

Gebruiksvriendelijk kassasysteem

Ons kassasysteem is geoptimaliseerd zodat er zo weinig mogelijk kliks nodig zijn om het te bedienen. Hierdoor kun je per minuut meer klanten bedienen. Je kunt meerdere betaalautomaten aan het kassasysteem koppelen zodat klanten tegelijkertijd kunnen betalen. Onze robuuste en stabiele oplossingen zijn gebruiksvriendelijk en blijven betrouwbaar tijdens die drukke uren waarin jij je op je klanten moet richten.

Tips om meer digitaal te werken en de winstgevendheid te vergroten!

Download onze digitale gids en krijg concrete tips over hoe u met digitale tools meer klanten naar uw bedrijf kunt trekken. Je krijgt ook tips om de logistiek te stroomlijnen en de winstgevendheid te vergroten.

Zelfbediening met mobiel bestellen

Mobiel bestellen wordt steeds populairder, en met de coronacrisis in het achterhoofd is het belangrijk dat een bar zijn klanten veilig en effectief kan bedienen. Onze oplossing Trivec Buddy geeft je bezoekers de optie om een QR-code op de tafel te scannen, waardoor ze meteen naar een online barmenu worden doorgestuurd dat hen zelf het eten en drinken laat bestellen en betalen. De bestelling komt meteen bij de bar en keuken terecht, en je bedienend personeel kan vervolgens de gerechten en drankjes naar de klant brengen.

Bestellingen opnemen aan tafel

Trivec Handy is onze oplossing voor mobiel bestellen. Obers en serveersters kunnen er aan tafel bestellingen mee opnemen en deze meteen naar de bar en keuken doorsturen. Zo beperk je de hoeveelheid tijd die je kwijt bent aan het heen en weer bewegen tussen tafels en kassa.

Kies voor zelfbediening en installeer een biermuur

Mensen zijn graag betrokken bij het product dat ze aankopen. Om die reden zijn DIY-achtige ideeën, zoals je eigen pizza of salade samenstellen, zo populair. Waarom niet hetzelfde doen met bier? Bouw je eigen biermuur en installeer de zelfbedieningsdispenser van Trivec. Je gasten kunnen zichzelf bedienen, en betalen alleen voor de hoeveelheid drank waar ze hun glas mee vullen.

Bespaar geld door verspilling te voorkomen

Door een of meer van onze dranksystemen te gebruiken kun je het aantal drankjes goed bijhouden, want elk drankje wordt automatisch geregistreerd. Ook zul je altijd de juiste hoeveelheid schenken zonder drank te verspillen, waardoor je omzet toeneemt. Jaarlijks kun je zo duizenden euro’s besparen, afhankelijk van de grootte van je bedrijf.

 

Kies voor cashloos

Om je bediening te versnellen kun je stoppen met het aannemen van contant geld en in plaats daarvan ons vouchersysteem installeren. Hiermee hoeven barmedewerkers en bedieningspersoneel zich niet meer op betalingen te richten, want dat proces wordt verplaatst naar een algemene betaalbalie waar je klanten hun kaarten opladen. Hierdoor loopt het serveren sneller én je hebt het voordeel dat je klanten een gepersonaliseerde kaart in handen hebben die ze bij elk bezoek aan je zaak kunnen hergebruiken.

Rapporten en overzichten op maat

Als je onze oplossingen gebruikt, krijg je toegang tot My Trivec, ons webportaal. Van hieruit kun je aanpassen welke rapporten je graag dagelijks, wekelijks of maandelijks wil ontvangen. Je kunt het ook zo instellen dat je elke dag de verkoopcijfers kunt inzien. Zo krijg je inzicht in wat je klanten graag drinken en wat je meest populaire producten zijn, zodat je weet wat je moet bestellen voor de voorraad.

HQ-tools voor meerdere bars

Veel van onze klanten hebben een bar- of restaurantketen. Daarom hebben we handige tools ontwikkeld om je te helpen met het beheer van meerdere locaties. Met onze HQ-tools kun je vanuit één centrale plek al je vestigingen aansturen. Jij kiest zelf welke machtigingen je per locatie geeft en welke dingen alleen vanaf jouw centrale positie bepaald kunnen worden. Ook kun je verschillen in de menu’s en prijzen aanbrengen. Je kunt rapporten instellen om de verschillende locaties op te volgen en zo zeker te weten dat ze allemaal winstgevend zijn. Wij helpen je de oplossing aan te passen aan jouw noden.

24/7 ondersteuning

Onze ervaren medewerkers staan 24 uur per dag voor je klaar om ervoor te zorgen dat jouw kassasysteem en barautomatisering van Trivec optimaal werken.

Klanten waarmee we samenwerken

Boek een demo

Wanneer je je gegevens hebt ingevuld, zal één van onze experts contact met je opnemen om je meer te vertellen over onze producten en ze te demonstreren.