Kassasysteem voor uw bar

Kassasysteem voor uw bar

Boek een demo!

Er zijn veel dingen waar je aan moet denken als je een bar of nachtclub runt. Trivec kan jou en je personeel hierbij helpen. Zodat u zich volop kan inzetten op de klantenbeleving, terwijl wij voor het logistieke reilen en zeilen achter de schermen zorgen.

Snelle en correcte barbediening

In een bar is het vooral belangrijk dat je je gasten snel kunt bedienen. Zo schenk je meer drankjes per barman en beperk je de wachttijd van gasten. Door gebruik te maken van onze biertappen en automaten voor de meest populaire dranken, kunnen uw barmannen veel gasten tegelijk bedienen. Onze dranksystemen zijn integreerbaar met ons kassasysteem voor uw bar. Wij hebben een breed assortiment dranksystemen die u helpen effectiever te worden in uw service en verspilling te minimaliseren.

Ik zou elke beginner in de horeca – zeker als je een bar hebt – Trivec aanraden, inclusief barautomatisering. Het lijkt als starter misschien een grote investering, maar op een jaar tijd heb je die meer dan terugverdiend. Je zou ervan verschieten hoeveel drank er anders onbetaald blijft. Dankzij de automatisering loop je die inkomsten niet meer mis.

- Thijs Berben, manager van Versuz

Versuz

Gebruiksvriendelijk kassasysteem voor uw bar

Ons kassasysteem voor uw bar is geoptimaliseerd zodat er zo weinig mogelijk kliks nodig zijn om het te bedienen. Hierdoor kun je per minuut meer klanten bedienen. Je kunt meerdere betaalautomaten aan het kassasysteem koppelen zodat klanten tegelijkertijd kunnen betalen. Onze robuuste en stabiele oplossingen zijn gebruiksvriendelijk en blijven betrouwbaar tijdens die drukke uren waarin jij je op je klanten moet richten.

Hoe meer geld te verdienen

Doe mee met tips over hoe je de winstgevendheid kunt vergroten met  automatische drankensystem. Hier leest u ook hoe u de bestel- en betaalstroom kunt stroomlijnen!

Zelfbediening met mobiel bestellen

Onze bestel app horeca Trivec Buddy (geen app-download) wordt steeds populairder. Trivec Buddy geeft je bezoekers de optie om een QR code voor horeca op de tafel te scannen. Hierdoor worden ze meteen naar een online menukaart doorgestuurd dat hen zelf het eten en drinken laat bestellen en betalen. De bestelling komt meteen bij de bar en keuken terecht. Je bedienend personeel kan vervolgens de gerechten en drankjes naar de klant brengen.

HandyPay - een alles-in-éénoplossing

Trivec HandyPay is onze bestel en betalterminal, 2-1. HandyPay is een alles-in-éénoplossing, bestel via een betaalterminal in uw restaurant. Als een bestel -en betaalterminal vereenvoudigt HandyPay de betalingsstroom. Je kan immers meteen de betaling doorvoeren wanneer de gast daarom vraagt.

Kies voor zelfbediening en installeer een biermuur

Mensen zijn graag betrokken bij het product dat ze aankopen. Om die reden zijn DIY-achtige ideeën, zoals je eigen pizza of salade samenstellen, zo populair. Waarom niet hetzelfde doen met bier? Bouw je eigen biermuur en installeer de zelfbedieningsdispenser van Trivec. Je gasten kunnen zichzelf bedienen, en betalen alleen voor de hoeveelheid drank waar ze hun glas mee vullen.

Bespaar geld door verspilling te voorkomen

Door een of meerdere van onze dranksystemen te gebruiken kun je het aantal drankjes goed bijhouden, want elk drankje wordt automatisch geregistreerd. Ook zul je altijd de juiste hoeveelheid schenken zonder drank te verspillen, waardoor je omzet toeneemt. Jaarlijks kun je zo duizenden euro’s besparen, afhankelijk van de grootte van je bedrijf.

 

Kies voor cashloos

Om je bediening te versnellen kun je stoppen met het aannemen van cash. In plaats daarvan kan je ons vouchersysteem installeren. Hiermee hoeven barmedewerkers en bedieningspersoneel zich niet meer op betalingen te richten. Dat proces wordt verplaatst naar een algemene betaalbalie waar je klanten hun kaarten opladen. Hierdoor loopt het serveren sneller. Bovendien heb je het voordeel dat je klanten een gepersonaliseerde kaart in handen hebben. Deze kunnen ze bij elk bezoek aan je zaak hergebruiken.

Rapporten en overzichten op maat

Als je onze oplossingen gebruikt, krijg je toegang tot My Trivec, ons tablet kassasysteem. Van hieruit kun je aanpassen welke rapporten je graag dagelijks, wekelijks of maandelijks wil ontvangen. Je kunt het ook zo instellen dat je elke dag de verkoopcijfers kunt inzien. Zo krijg je inzicht in wat je klanten graag drinken en wat je meest populaire producten zijn. Zodat je weet wat je moet bestellen voor de voorraad.

HQ-tools voor meerdere bars

Veel van onze klanten hebben een bar- of restaurantketen. Daarom hebben we handige tools ontwikkeld om je te helpen met het beheer van meerdere locaties. Met onze HQ-tools kun je vanuit één centrale plek al je vestigingen aansturen. Jij kiest zelf welke machtigingen je per locatie geeft en welke dingen alleen vanaf jouw centrale positie bepaald kunnen worden. Ook kun je verschillen in de menu’s en prijzen aanbrengen. Je kunt rapporten instellen om de verschillende locaties op te volgen en zo zeker te weten dat ze allemaal winstgevend zijn. Wij helpen je de oplossing aan te passen aan jouw noden.

Bar- en keukenscherm

Een bar- en keukenscherm is een product van Trivec voor keuken- en bardisplays die geïntegreerd worden met Trivecs kassasysteem. Kort samengevat zou je het systeem kunnen omschrijven als een digitale vervanging van keukenprinters, maar daarmee zouden we de displays tekortdoen – ze zijn immers veel meer dan dat. HandPay maakt het makkelijker voor het bedienend personeel om bestellingen rechtstreeks naar de bar of keuken te sturen.

24/7 ondersteuning

U hebt 24 uur per dag toegang tot onze ondersteuning en ons ervaren ondersteunend personeel staat altijd klaar om ervoor te zorgen dat uw POS-oplossing en barautomatisering werken zoals het hoort. Wij kunnen u zowel op afstand als ter plaatse helpen.

Klanten waarmee we samenwerken

Neem contact op

Wanneer je je gegevens hebt ingevuld, zal één van onze experts contact met je opnemen om je meer te vertellen over onze producten en ze te demonstreren.