Kassasysteem bar

Kassasysteem voor bar

Boek een demo!

Er zijn veel dingen waar je aan moet denken als je een bar of nachtclub runt. Trivec kan jou en je personeel helpen om volop in te zetten op de klantenbeleving, terwijl wij voor het logistieke reilen en zeilen achter de schermen zorgen.

Snelle en correcte barbediening

In een bar is het vooral belangrijk dat je je gasten snel kunt bedienen. Zo schenk je meer drankjes per barman en beperk je de wachttijd van gasten. Door gebruik te maken van onze biertappen en automaten voor de meest populaire dranken, kunnen uw barmannen veel gasten tegelijk bedienen. Onze dranksystemen zijn integreerbaar met onze kassasysteem bar. We hebben een breed scala aan kale automatiseringsoplossingen om u te helpen efficiënter te dienen en verspilling te voorkomen.

Ik zou elke beginner in de horeca – zeker als je een bar hebt – Trivec aanraden, inclusief barautomatisering. Het lijkt als starter misschien een grote investering, maar op een jaar tijd heb je die meer dan terugverdiend. Je zou ervan verschieten hoeveel drank er anders onbetaald blijft. Dankzij de automatisering loop je die inkomsten niet meer mis.

- Thijs Berben, manager van Versuz

Versuz

Gebruiksvriendelijk kassasysteem bar

Ons kassasysteem bar is geoptimaliseerd zodat er zo weinig mogelijk kliks nodig zijn om het te bedienen. Hierdoor kun je per minuut meer klanten bedienen. Je kunt meerdere betaalautomaten aan het kassasysteem koppelen zodat klanten tegelijkertijd kunnen betalen. Onze robuuste en stabiele oplossingen zijn gebruiksvriendelijk en blijven betrouwbaar tijdens die drukke uren waarin jij je op je klanten moet richten.

10 tips voor "het digitale restaurant"

Doe mee met tips over hoe je de winstgevendheid kunt vergroten met qr-codes voor restaurants, digitale menukaarten en social media. Hier leest u ook hoe u de bestel- en betaalstroom kunt stroomlijnen!

Zelfbediening met mobiel bestellen

Onze bestel app horeca Trivec Buddy (geen app-download) wordt steeds populairder. Trivec Buddy geeft je bezoekers de optie om een QR code restaurant op de tafel te scannen, waardoor ze meteen naar een online menukaart worden doorgestuurd dat hen zelf het eten en drinken laat bestellen en betalen. De bestelling komt meteen bij de bar en keuken terecht, en je bedienend personeel kan vervolgens de gerechten en drankjes naar de klant brengen.

Bestellingen opnemen aan tafel

Trivec Handy is onze oplossing voor mobiel bestellen. Obers en serveersters kunnen er aan tafel bestellingen mee opnemen en deze meteen naar de bar en keuken doorsturen. Zo beperk je de hoeveelheid tijd die je kwijt bent aan het heen en weer bewegen tussen tafels en kassa.

Kies voor zelfbediening en installeer een biermuur

Mensen zijn graag betrokken bij het product dat ze aankopen. Om die reden zijn DIY-achtige ideeën, zoals je eigen pizza of salade samenstellen, zo populair. Waarom niet hetzelfde doen met bier? Bouw je eigen biermuur en installeer de zelfbedieningsdispenser van Trivec. Je gasten kunnen zichzelf bedienen, en betalen alleen voor de hoeveelheid drank waar ze hun glas mee vullen.

Bespaar geld door verspilling te voorkomen

Door een of meer van onze barautomatisering te gebruiken kun je het aantal drankjes goed bijhouden, want elk drankje wordt automatisch geregistreerd. Ook zul je altijd de juiste hoeveelheid schenken zonder drank te verspillen, waardoor je omzet toeneemt. Jaarlijks kun je zo duizenden euro’s besparen, afhankelijk van de grootte van je bedrijf.

 

Kies voor cashloos

Om je bediening te versnellen kun je stoppen met het aannemen van contant geld en in plaats daarvan ons vouchersysteem installeren. Hiermee hoeven barmedewerkers en bedieningspersoneel zich niet meer op betalingen te richten, want dat proces wordt verplaatst naar een algemene betaalbalie waar je klanten hun kaarten opladen. Hierdoor loopt het serveren sneller én je hebt het voordeel dat je klanten een gepersonaliseerde kaart in handen hebben die ze bij elk bezoek aan je zaak kunnen hergebruiken.

Rapporten en overzichten op maat

Als je onze oplossingen gebruikt, krijg je toegang tot My Trivec, ons tablet kassasysteem. Van hieruit kun je aanpassen welke rapporten je graag dagelijks, wekelijks of maandelijks wil ontvangen. Je kunt het ook zo instellen dat je elke dag de verkoopcijfers kunt inzien. Zo krijg je inzicht in wat je klanten graag drinken en wat je meest populaire producten zijn, zodat je weet wat je moet bestellen voor de voorraad.

HQ-tools voor meerdere bars

Veel van onze klanten hebben een bar- of restaurantketen. Daarom hebben we handige tools ontwikkeld om je te helpen met het beheer van meerdere locaties. Met onze HQ-tools kun je vanuit één centrale plek al je vestigingen aansturen. Jij kiest zelf welke machtigingen je per locatie geeft en welke dingen alleen vanaf jouw centrale positie bepaald kunnen worden. Ook kun je verschillen in de menu’s en prijzen aanbrengen. Je kunt rapporten instellen om de verschillende locaties op te volgen en zo zeker te weten dat ze allemaal winstgevend zijn. Wij helpen je de oplossing aan te passen aan jouw noden.

24/7 steun

Onze technici hebben een hoge productkennis en een lange ervaring in de restaurantindustrie. Wij helpen u bij acute bedrijfsstoringen en zorgen ervoor dat uw kassasysteem en uw oplossing voor kale automatisering optimaal werken.

Klanten waarmee we samenwerken

Neem contact op

Wanneer je je gegevens hebt ingevuld, zal één van onze experts contact met je opnemen om je meer te vertellen over onze producten en ze te demonstreren.