Versuz

Het was snel duidelijk dat Trivec voor ons de beste keuze was

Versuz is een bekende naam in Hasselt én ver daarbuiten. De populaire nachtclub is trouwens al jaren meer dan één horecazaak. Naast de dancing zelf, behoren onder meer de zomerbar Ipanema en de winterbars Moose – op verschillende locaties in Vlaanderen - én het restaurant Crudo tot hun verwezenlijkingen. Bovendien organiseren ze geregeld B2B-evenementen.

Trivec klant Versus

Een bloeiend bedrijf dus, met dagelijks een aanzienlijk aantal consumpties en betalingen. Om dat alles in goede banen te leiden, rekenen ze van meet af aan op het kassasysteem van Trivec.

Sluitend barsysteem

Thijs Berben, medezaakvoerder/manager van Versuz: “Toen we jaren geleden op zoek waren naar een kassasysteem, kwamen we al vlug uit bij Trivec. Als marktleider in kassasystemen voor horeca, vonden we jullie absoluut de beste partij voor onze zaak. En gezien onze grootte is dit type kassa voor ons intussen onmisbaar geworden

Op een doorsnee zaterdagavond bereikt Versuz al vlug 10 000 transacties. Dan zijn vergissingen vlug gebeurd, zou je denken. Niet als je gebruik maakt van een geautomatiseerd systeem.

De barautomatisering is ontzettend handig. Elke fles wordt met behulp van een speciale dop met magneetventiel geregistreerd en gecontroleerd. Zo zien we aan het eind van de dag perfect hoeveel drank we hebben geserveerd en aangerekend. In principe kan ons personeel nooit méér glazen inschenken dan er betaald zijn. Een sluitend barsysteem dus.

Snel terugverdiend

Toen Versuz enkele jaren geleden verhuisde, maakten ze van de gelegenheid gebruik om het kassaregister te laten updaten naar de nieuwste versie.
Ik zou elke beginner in de horeca – zeker als je een bar hebt – Trivec aanraden, inclusief barautomatisering. Het lijkt als starter misschien een grote investering, maar op een jaar tijd heb je die meer dan terugverdiend. Je zou ervan verschieten hoeveel drank er anders onbetaald blijft. Dankzij de automatisering loop je die inkomsten niet meer mis.

Neem contact op

Wanneer je je gegevens hebt ingevuld, zal één van onze experts contact met je opnemen om je meer te vertellen over onze producten en ze te demonstreren.