Restaurant kassasysteem

Restaurant kassasysteem

Boek een demo!

Beheer uw restaurant vanaf één plek

Een restaurant runnen moet eenvoudig en zonder veel moeite lukken. Omdat er zo’n behoefte is aan eenvoud, hebben wij het restaruant kassasysteem van Trivec zo ontworpen dat het perfect is afgestemd op restaurants. Het is een systeem dat je hele bedrijf ondersteunt: van reserveringen, over tafelbeheer en bestellingen, tot logistieke zaken zoals keukenprocessen, voorraadbeheer en betalingen.

Gebruiksvriendelijk kassasysteem speciaal voor restaurants

Het kassa voor de horeca van Trivec is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken zonder technische voorkennis. Het systeem werd geoptimaliseerd om zo weinig mogelijk kliks nodig te hebben. Op die manier bespaar je tijd  en het risico op fouten verkleint. Het heeft een ingebouwde rekentool om je voorraadbeheer bij te houden. Bovendien zijn je betaalpunten erop aangesloten. Zodat jij met één blik kunt zien wat er gebeurt in je restaurant, terwijl je personeel alleen ziet wat belangrijk is voor hun werkplek.

Wij hebben een jaarlijkse omzet van zo’n 7 miljoen euro netto. Stel dat we zelfs maar 1 % uitsparen dankzij de automatisering, dan gaat dat nog over 70.000 euro per jaar.

- Peter De Clerck, Directeur Antwerp Boulevard

Antwerp Boulevard

De toekomst van de dienstverlening

Verhoog de winstgevendheid met qr codes restaurants en digitale menukaart. Lees ook hoe je zichtbaarder wordt op social media en hoe je je bestel- en betaalstroom kunt stroomlijnen zodat je meer verkoopt!

Bied je klanten hun favoriete betaalmethodes aan

We werken samen met lokale leveranciers in de landen waar we actief zijn. In Scandinavië werken we nauw samen met Nets. We bieden betaalterminals aan die volledig in ons kassasysteem zijn geïntegreerd en voldoen aan alle veiligheidseisen van de betaaldienstleverancier. Alle betaalterminals zijn compatibel met CHIP Express, NFC, Apply Pay, Samsung Pay. Ze beschikken ook over fooiopties en de mogelijkheid tot het splitsen van rekeningen.

HandyPay - alles in één oplossing

Trivec HandyPay is een bestel- en betaalterminal – alles in één oplossing. Met HandyPay kunt u sneller bestellingen en betalingen opnemen en daardoor verhoogt u uw tafelomzet en uw service. Zo besteed je minder tijd aan het heen en weer lopen tussen tafel en kassa.

Flexibele app voor mobiel bestellen en betalen

Met onze qr code oplossing voor horeca Trivec Buddy (geen download-app) kunnen je klanten van een digitale menukaart bestellen en bediend worden terwijl ze aan tafel blijven zitten. Een erg handige aanvulling die het gemakkelijker maakt voor zowel klanten als personeel. Trivec Buddy is een product voor mobiele bestelling en betaling dat functioneert via een internetverbinding.

Geef de prestatie van je keuken een boost

Trivec Keukenscherm Display System is een keuken software (KDS) waarmee je bestellingen kunt volgen en indelen voor de keuken, de bar, het restaurant en andere afdelingen. Nadat de bediening een bestelling heeft opgenomen, komt deze automatisch op het scherm van de juiste afdeling te staan.

Beheer meerdere restaurants

Voor restaurantketens en resorts hebben we een krachtige HQ-tool. Deze werd speciaal ontwikkeld om meerdere restaurants, bars en café’s onder één merknaam te kunnen beheren. Jij kiest zelf welke machtigingen je per locatie geeft en welke dingen alleen vanaf jouw centrale positie bepaald kunnen worden. Ook kun je verschillen in de menu’s en prijzen aanbrengen. De tool werkt heel flexibel. Je kunt rapporten instellen om de verschillende locaties op te volgen en zo zeker te weten dat ze allemaal winstgevend zijn. Wij helpen je de oplossing aan te passen aan jouw noden.

Efficiëntie vergroten met rapporten en analytics

Met ons tablet kassasysteem My Trivec heb je toegang tot alle relevante data over je restaurant via een gebruiksvriendelijk dashboard. Je ziet de verkoopcijfers in realtime en kunt gemakkelijk aangepaste rapporten ontvangen. Waar je ook bent, jij hebt de controle over je restaurant. Je kunt naar wens extra diensten toevoegen aan My Trivec.

Slimme integraties

Trivec maakt onderdeel uit van een groot ecosysteem van integratiepartners wiens oplossingen het jou gemakkelijker maken om je restaurant te runnen. We bieden integraties aan voor personeelsplanning horeca, voorraadbeheer, klantgegevens restaurant, etc.

Technische ondersteuning 24/7

Onze ervaren medewerkers staan 24 uur per dag voor je klaar om ervoor te zorgen dat jouw Trivec-oplossingen optimaal werken.

Wij helpen je van A tot Z.

Neem contact op

Wanneer je je gegevens hebt ingevuld, zal één van onze experts contact met je opnemen om je meer te vertellen over onze producten en ze te demonstreren.