Hoe ziet het restaurant van de toekomst er uit

De toekomst van restaurantservice - bezorging

Hoe ziet het restaurant van de toekomst er uit?

leveringsdiensten

Klanten aantrekken in de toekomst

Horecabediening draait om klanten geven wat ze willen, waar en wanneer ze dat willen. Jouw laten misschien veel liever hun eten thuis bezorgen of willen een maaltijd afhalen in plaats van fysiek uit eten gaan. Door je diensten beschikbaar te stellen op externe bezorgingsapps zoals Uber Eats, Deliveroo en Takeaway.com via Trivecs brede partnerecosysteem van integraties trek je de restaurantbezoeker van de toekomst aan.

De toekomst van de klantbeleving

Als het bestellen en betalen snel en gemakkelijk gaat, kunnen je klanten zich volledig richten op hun eten en op de sfeer in het restaurant. Met QR-codes op tafel, zelfbedieningsschermen, een draagbaar bestel- en betaalsysteem of maaltijden die klaar staan om afgehaald te worden zorg je ervoor dat er meer besteld wordt. Andere manieren om de klantbeleving nog verder te verbeteren zijn het invoeren van een klantgetrouwheidsprogramma of het personaliseren van de beleving met behulp van toegepaste data en statistieken.

HandyPay 2-1 betaalterminal
De toekomst van restaurant service

Download toekomstige trends in de restaurantbranche

De keuken van de toekomst

Met een digitaal ecosysteem waarin ook de keuken is opgenomen, verbeter je de dienstverlening aan de klant. Zodra een bestelling wordt ingegeven in het kassasysteem krijgt het bar- en keukenpersoneel dit direct te zien op het scherm in de keuken en kunnen ze het eten en drinken al beginnen klaarmaken nog voor de bediende de tafel in kwestie verlaat. Je team kan zo ook nieuwe gerechten aanbevelen en ervoor zorgen dat de gasten op hetzelfde moment hun gerecht op tafel krijgen.

Keukenstroom
Kassasysteem horeca

De toekomst van uw restaurant

Een kassasysteem dat verkoop- en winststatistieken bijhoudt, kan je veel voordeel opleveren. Door het te integreren met je personeelsplanning, boekhouding, budgettering en voorraadbeheer maak je het jezelf een stuk makkelijker. Trivec is een horecamanagementplatform dat je het volledige overzicht biedt over alle activiteiten in je zaak. Het systeem maakt niet alleen automatische rapporten aan, maar kan ook aangepast worden op jouw zaak en geïntegreerd worden met andere systemen die je gebruikt.

Begin vandaag met de toekomst van uw restaurant

Om stevig in het competitieve horecalandschap van vandaag te staan, zijn restaurants genoodzaakt om te investeren in oplossingen die hun dagelijkse handelingen eenvoudiger maken. Download De toekomst van restaurantbediening, onze whitepaper boordevol advies, om te ontdekken wat jouw volgende stappen zijn richting een digitaal ecosysteem dat je bestel- en betaalflow faciliteert en je bediening nog verder verbetert.

De toekomst van restaurant service