Kassasysteem voor fast food restaurants

Kassasysteem voor fast food restaurants

Boek een demo!

Klanten die een fast food restaurant bezoeken zijn meestal op zoek naar snelheid en gemak. Niet zozeer naar een uitzonderlijke restaurantervaring. Voor wie in deze niche werkt, hebben wij een selectie van oplossingen samengesteld. Deze spelen in op de behoeften aan snelheid en efficiënte logistiek.

Gebruiksvriendelijk kassasysteem voor fast food restaurants

Het kassasysteem van Trivec voor fast food restaurants is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken zonder technische voorkennis. Het systeem werd geoptimaliseerd om zo weinig mogelijk kliks nodig te hebben. Op die manier kan je tijd besparen en het risico op fouten verkleinen. Het heeft een ingebouwde rekenmachine om je voorraadbeheer bij te houden. Wij bieden een kassasysteem aan met verschillende hardware-set-ups, afhankelijk van jouw noden. Je kunt het ook als een tabletoplossing instellen, of als een vast verkooppunt.

Op een horecabeurs zagen we dit type Trivec-kassa voor fast food zaken en het beviel ons meteen. Nu werken we veel efficiënter en sneller dankzij het grote, gebruiksvriendelijke scherm.

- Frituuruitbater Daan Van de Voorde, Frituur Daan

Frituur Daan

Zelfbedieningskiosken

Onze bestelzuil en zijn interactieve tools die je bezoekers gemakkelijk toegang geven tot het menu en alle promoties van het moment. De kiosken zijn gebruiksvriendelijk, met grote schermen waarmee klanten kunnen bestellen en betalen. Self-service kiosken verminderen de wachttijd en betrekken de klant. Ze zorgen ervoor dat bezoekers een weloverwogen keuze kunnen maken dankzij het tonen van ingrediënten en alternatieven.

Tips om meer digitaal te werken en de winstgevendheid te vergroten!

Download onze gids en krijg concrete tips over onze digitale tools. Om zo meer klanten te kunnen aantrekken. Je krijgt ook tips om de logistiek te stroomlijnen en de winstmarge te vergroten.

Mobiel bestellen en afhalen met een app voor restaurants

Met onze bestel app, QR code voor horeca, Trivec Buddy (geen app-download nodig) kunnen je gasten bestellen en betalen met hun smartphone. Ze scannen eerst een QR menu app en worden doorverwezen naar een digitaal menukaart. Van daaruit kunnen ze bestellen en betalen. Je kunt de QR code plaatsen binnen je restaurant, foodtruck, online, op je Facebookpagina, website of ander digitaal kanaal. Klanten kunnen het eten vooraf bestellen en het vervolgens komen ophalen. Of ze bestellen wanneer ze aankomen en wachten ter plaatse terwijl het eten wordt klaargemaakt.

Beeper restaurant voor efficiënt wachten en ophalen

Met een biepersysteem vermijd je lange wachtrijen en grote drukte tijdens de piekuren van de maaltijd. Uw gasten kunnen aan de tafel of ergens anders op hun eten wachten, en zelfs buiten op wandelafstand. Het biepersysteem dat Trivec aanbiedt is geïntegreerd in ons kassasysteem. Je kunt het zo instellen dat wanneer je een bestelling aanneemt, deze rechtstreeks naar de keukenprinter of naar het Trivec keukenscherm wordt gestuurd. Zodat je keukenpersoneel met de bereiding kan beginnen. Tegelijkertijd geef je de bieper aan de klant. Zodra de status van de bestelling naar ‘bereid’ overschakelt, signaleert de bieper aan de klant dat zijn bestelling klaar is.

Geef de prestaties van je keuken een boost

Trivec keukensherm is een Keuken Display Systeem (KDS) waarmee je bestellingen kunt volgen en indelen. Dit voor de keuken, de bar, de patisserie en andere afdelingen. Zodra je een bestelling binnenkrijgt, van een zelfbedieningskiosk, een mobiele telefoon of de kassa, komt deze automatisch op de keukendisplays te staan. Zo kan je personeel beginnen met de bereiding. Als je verbonden bent met bezorgdiensten zoals UberEats of Thuisbezorgd, zullen bestellingen via die platformen direct naar de keukendisplays gaan.

Analytics en rapporten

Met ons tablet kassasysteem My Trivec krijg je via een gebruiksvriendelijk dashboard toegang tot alle relevante gegevens over je restaurants en verkooppunten. Je ziet de verkoopcijfers in realtime en kunt gemakkelijk aangepaste rapporten instellen. Waar je ook bent, jij hebt de controle over je bedrijf.

Beheer meerdere fast food restaurants

Om meerdere fast food restaurants te kunnen beheren, hebben we een krachtige HQ-tool voor je ontwikkeld. Deze is speciaal ingericht op meerdere locaties. Jij kiest zelf welke machtigingen je per locatie geeft en welke dingen alleen vanaf jouw centrale positie bepaald kunnen worden. Ook kun je verschillen in de menu’s en prijzen aanbrengen. Wij helpen je de oplossing aan te passen aan jouw noden

Ondersteuning de klok rond

Met onze Trivec support heeft u altijd toegang tot onze deskundige ondersteuning, ongeacht het tijdstip. Onze support heeft uitgebreide ervaring in de restaurantbranche en staat altijd voor u klaar om ervoor te zorgen dat uw Trivec oplossingen naar behoren werken.

Klanten waarmee we samenwerken

Neem contact op

Wanneer je je gegevens hebt ingevuld, zal één van onze experts contact met je opnemen om je meer te vertellen over onze producten en ze te demonstreren.