Kassasysteem evenementenhal en pretparken

Kassasysteem voor evenementenhal en pretparken

Boek een demo!

Een evenementenhal of pretpark runnen is erg complex, waarbij het cruciaal is dat je op je kassasysteem kunt vertrouwen. Per uur worden er enorm veel transacties gedaan en vaak is er veel nieuw personeel dat in je teams wordt ingewerkt. En daarbij moet alles ook nog eens correct werken en perfect verlopen.

Een snel en betrouwbaar kassasysteem voor evenementenhal

In evenementenzalen en pretparken vinden er grote hoeveelheden transacties tegelijkertijd plaats. Het belang van een snel en betrouwbaar systeem ken je maar al te goed, vooral bij events waar korte pauzes worden gehouden en iedereen tegelijkertijd drank, snacks en artikelen wil kopen.

Trivec heeft al jarenlang ervaring in het werken met zowel evenementenhallen als pretparken.

Verwerk veel betalingen tegelijkertijd

Het kassasysteem van Trivec is ontwikkeld om veel betalingen tegelijkertijd aan te kunnen. Elke kassa kan op meerdere betaalterminals aangesloten worden, waardoor er meerdere klanten tegelijkertijd kunnen betalen.

Download onze gids "het digitale restaurant"

In onze handleiding lees je hoe je de bestel- en betaalstroom stroomlijnt zodat je meer kunt verkopen. We delen over qr-codes en digitale menu’s en hoe dit u kan helpen de winstgevendheid te vergroten. Lees verder !

Snelle betaling met meerdere opties

We werken samen met lokale leveranciers in de landen waar we actief zijn. In Scandinavië werken we nauw samen met Nets en bieden we betaalterminals aan die volledig in ons kassasysteem zijn geïntegreerd en voldoen aan alle veiligheidseisen van de betaaldienstleverancier. Alle betaalterminals zijn compatibel met CHIP Express, NFC, Apply Pay, Samsung Pay en beschikken ook over fooiopties en de mogelijkheid tot het splitsen van rekeningen.

Gebruiksvriendelijk kassasysteem

Het kassasysteem van Trivec is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken zonder technische voorkennis. Dit is vooral belangrijk als je vaak tijdelijke werkkrachten en seizoensmedewerkers inzet. Je kunt het overzicht op de kassaschermen aanpassen naar eigen behoefte. Als een verkooppunt alleen maar een bepaald type producten verkoopt, kun je ervoor kiezen om alleen die items zichtbaar te maken voor de medewerkers en het zo nog eenvoudiger te maken. Het systeem werd geoptimaliseerd om zo weinig mogelijk kliks nodig te hebben om zo tijd te besparen en het risico op fouten te verkleinen.

Mobiliteit en tijdelijke verkooppunten

Met Trivec Go, de tablet kassasysteem, kun je gemakkelijk tijdelijke verkooppunten opzetten. En je raakt nooit het overzicht kwijt, want alle kassa’s zijn met elkaar verbonden en je kunt van elke unit een omzetrapport aanvragen. Ook kun je vanaf een centrale plek bepalen wat er op elke kassa wordt getoond – en het systeem laat je dit kopiëren en plakken wanneer je een nieuwe kassa opzet.

Neem bestellingen op aan tafel

Trivec Handy is onze mobiele besteloplossing waarmee je bestellingen aan tafel kunt opnemen en meteen naar de bar en keuken kunt doorsturen. Zo besteed je minder tijd aan het heen en weer lopen tussen tafel en kassa.

Mobiel bestellen en betalen met een restaurant app

Met onze bestel app horeca Trivec Buddy (geen app-download) kunnen klanten van een digitaal menu bestellen en voor hun eten betalen door met hun smartphone een QR code restaurant te scannen. Een erg handige aanvulling die gebruikt kan worden voor terrassen, barmenu’s, etc. en gemakkelijk is voor zowel je klanten als personeel.

Gemakkelijker voor keukenpersoneel

Met Trivec Display, ons keukendisplaysysteem, help je je keukenpersoneel bij het organiseren van de logistiek in de keuken. Door Trivec Display te gebruiken, kun je de bestellingen voor de keuken en bar volgen en indelen. Hierdoor verklein je de kans op fouten en vergroot je de efficiëntie. Als je meerdere keukens hebt, komen de bestellingen automatisch op het juiste moment op het juiste scherm te staan.

Blijf op de hoogte van de cijfers

Met ons webportaal My Trivec krijg je via een gebruiksvriendelijk dashboard toegang tot alle belangrijke gegevens over je restaurants en verkooppunten. Je krijgt de omzetcijfers in realtime te zien en kunt gemakkelijk aangepaste rapporten aanvragen. Waar je ook bent, jij hebt de controle over je bedrijf.

24/7 ondersteuning

Onze ervaren medewerkers staan 24 uur per dag voor je klaar om ervoor te zorgen dat jouw Trivec-oplossingen optimaal werken.

Integraties voor meer efficiëntie

Trivec maakt onderdeel uit van een groot ecosysteem van integratiepartners wiens oplossingen het jou gemakkelijker maken om je bedrijf te runnen. We bieden integraties aan voor personeelsbeheer, financiën, voorraadbeheer, analytics, hotelreserveringen en nog veel meer. Voor bijna elke situatie is er wel een tool beschikbaar.

Neem contact op

Wanneer je je gegevens hebt ingevuld, zal één van onze experts contact met je opnemen om je meer te vertellen over onze producten en ze te demonstreren.