Frituur Daan

Met de nieuwe kassa werken we veel efficiënter en sneller

In Tisselt en omstreken is Frituur Daan sinds een elftal jaar een gevestigde waarde. Wat begon als een typisch Belgisch frietkraam in een barak, groeide uit tot een succesvolle frituur in een eigen handelspand.

Met een honderdtal klanten per dag, had frituuruitbater Daan Van de Voorde vanzelfsprekend nood aan een praktisch kassasysteem. “Vroeger hadden we een erg simpele kassa die voor dagelijks gebruik echt niet goed was. Toen we vijf jaar geleden verhuisden naar een vast gebouw, besloten we dus op zoek te gaan naar een beter alternatief.”

Op een horecabeurs zagen we dit type Trivec-kassa en het beviel ons meteen. Nu werken we veel efficiënter en sneller dankzij het grote, gebruiksvriendelijke scherm.

“Wil je het menu aanpassen, producten toevoegen of verwijderen? Een aanpassing is erg gemakkelijk door te voeren met het handige klavier. Daarnaast vind ik de bonnetjes nu ook erg duidelijk, zowel voor de klant als onszelf.”

Frituur Daan is bovendien helemaal mee met de digitale wereld, want je kan je frietjes ook online bestellen. “Via One2Three voeren klanten – vanop eender welke locatie – hun bestelling in, die bij ons vervolgens meteen op de kassa verschijnt. Die koppeling verliep heel makkelijk. We moeten niets overtypen want het verloopt allemaal automatisch.”

Toen enkele jaren geleden het Geregistreerd Kassasysteem (GKS) of de zogenoemde ‘witte’ kassa in de horeca werd doorgevoerd, verliep die overgang erg vlot in Daans zaak. “Op dat moment was dit kassatype een van de enige waarbij de link met een zogenaamde black box (controlemodule) meteen geregeld was.” Een mooie geld- en tijdbesparing dus!

Start je een nieuwe horecazaak of is je kassasysteem aan vervanging toe? Daan raadt je aan om vooral stil te staan bij de gebruiksvriendelijkheid van de kassa. “Hoe groter het scherm, hoe overzichtelijker, als je het mij vraagt. Houd het menu zo eenvoudig mogelijk en vermijd submenu’s. Je wil op dagelijkse basis geen tijd verliezen door te moeten scrollen en zoeken naar het juiste product.”

Neem contact op

Wanneer je je gegevens hebt ingevuld, zal één van onze experts contact met je opnemen om je meer te vertellen over onze producten en ze te demonstreren.