C´est ma tournee

C ´est ma tournee

Anthony Vangerven, uitbater van C’est ma tournée

Bar C’est ma tournée gebruikt diverse Trivec-oplossingen voor een vlot beheer

Anthony Vangerven, uitbater van de Brusselse bar C’est ma tournée, kent de Trivec-oplossingen op zijn duimpje. Hij gebruikt ze dan ook al 11 jaar en zijn vennoot zelfs al 20 jaar lang. De gezellige bar in de Lombaardstraat, bekend om zijn lekkere cocktails, is dus duidelijk erg tevreden over onze producten. Anthony vertelt ons van welke oplossingen hij vooral fan is.

Het controle- en doseringsysteem is volgens hem cruciaal om een kwalitatieve service te garanderen. C’est ma tournée past immers drie producten toe van Trivec binnen dit systeem: de elektronische alcoholdosering (ook het ABC-systeem genoemd), de speed rail bar en de kassa.

Anthony legt uit: “Het ABC-systeem laat een volledige controle toe van de dranken. Vooral bij de cocktails is het erg belangrijk dat de hoeveelheden kloppen. Dankzij dit systeem verloopt dit altijd correct en eventueel aangepast aan de vraag van de klant. Verspilling door medewerkers is ook niet meer mogelijk. Het doseringsysteem is zeer nauwkeurig zodat gesjoemel vermeden wordt. Hetzelfde geldt voor de speed rail bar: de dispenser geeft exact de gevraagde hoeveelheid. Het systeem helpt ons om snel te werken en komt van pas bij de populairste dranken.”

Wat een intelligent dranksysteem voor u kan doen

Gebruiks- en klantvriendelijk

De oplossingen van Trivec hebben voor de zaak meerdere voordelen: een snellere service, een erg precieze controle van de gegeven hoeveelheden én bijgevolg minder verspilling. Dat leidt tot minder geldverlies en meer tevreden klanten, zo meent Anthony. “De oplossingen bewijzen hun nut ook wanneer we extra personeel inschakelen, zoals tijdens de zomermaanden. Hoe meer medewerkers, hoe meer je deze oplossingen kan gebruiken, vind ik. Tegelijk weten we zeker dat elke klant exact de drank krijgt die hij besteld heeft. Het risico op fouten is namelijk vrijwel onbestaand en de wachttijd is verkort. En een tevreden klant is tenslotte een klant die terugkeert …”

Altijd inzicht en overzicht

Degelijke kassasoftware is essentieel voor een goed beheer van de bar. Dankzij slimme integraties in de Trivec-kassa heeft C’est ma tournée altijd zicht op de verrichtingen. “Wanneer we ’s avonds afsluiten, geeft de kassa ons een gedetailleerd beeld van de transacties van die dag. Dat wordt zelfs rechtstreeks naar de boekhouding gestuurd. Je ziet alles in één oogopslag: geen gesjoemel, geen fouten, geen diefstal. Bovendien laat de integratie ons ook toe om de stock van onze dranken te beheren. We kunnen makkelijk zien welke producten het goed doen en welke minder. En we weten dus perfect welke voorraden we moeten aanvullen. We kunnen daarnaast ook statistieken opvragen: per dag, per week, per jaar, … Kortom: het systeem is erg gebruiksvriendelijk. Je hebt er slechts een halve dag opleiding voor nodig. Daar zorgt Trivec trouwens voor. Deze specifieke Trivec-producten hebben we nu al twee jaar, sinds kort na de lockdown. Ze vervangen andere oplossingen, die ook al van Trivec waren.”

Foto: Trivec-oplossingen zijn al vele jaren aanwezig in C’est ma tournée.

Een mooi voorbeeld van vertrouwen en tevredenheid.

Neem contact op

Wanneer je je gegevens hebt ingevuld, zal één van onze experts contact met je opnemen om je meer te vertellen over onze producten en ze te demonstreren.