Horeca Toppers

Sinds we Trivec Handy hebben, is er elke service één persoon minder nodig voor de bediening

Toen Hermans Kassa overgenomen werd door Trivec, werden we automatisch klant. En daar ben ik nog steeds blij om. Want Trivec is de meest capabele en duidelijkste speler op de markt volgens mij.” Axel Van Steenbergen, zaakvoerder bij HorecaToppers, maakt gebruik van diverse Trivec-producten en is daar erg over te spreken.

Axel Van Steenbergen, Horeca Toppers

Tijd én geld besparen

HorecaToppers beschikt over het drankdoseringsysteem, het kassasysteem, de digitale cadeaubonnen, de elektronische bestelschermen, het Kitchen Display System en de pocketbesteltoestellen, Trivec Handy.

 

De drankdispenser vind ik erg handig omdat ik zo zeker ben dat er elke keer exact dezelfde hoeveelheid wordt geserveerd en er geen verspilling is. Er zijn 22 voltijdse medewerkers bij ons, dus dan is dat wel nodig. De elektronische bestelschermen maken het dan weer mogelijk om te zien wat er klaarstaat in de keuken. Heel makkelijk!

Fan van Trivec Handy

Echte toppers voor Axel zijn ook de mobiele besteltoestellen van Trivec. Die leveren tal van voordelen op, ook voor de klanten. “In tegenstelling tot die onhandige, grote tablets waar je het bedienend personeel in sommige zaken mee ziet rondzeulen, zorgt Trivec voor handige pocketversies. Die kunnen zelfs met één hand bediend worden, terwijl je in de andere hand bijvoorbeeld een plateau draagt. De bestellingen gaan dan rechtstreeks van de tafel naar de bar en keuken. Klanten worden dus sneller geholpen. En medewerkers moeten niet meer op en af lopen om elke bestelling in te geven in de kassa. Elke service heb ik dus één medewerker minder nodig dan voorheen.”

Helder inzicht dankzij rapporten

De stock is voorlopig nog niet gekoppeld aan het kassasysteem, maar de rapporten komen voor Axel wel degelijk van pas. “Elke week leg ik die verslagen naast het overzicht van onze voorraad en de geplande bestellingen. Dan kan ik de nodige aanpassingen doen, als ik bijvoorbeeld merk dat een bepaald product of gerecht zeer goed verkoopt.”

Bewezen kwaliteit

Axel zou Trivec zeker aanraden. Volgens hem is er geen andere speler op de markt die dezelfde kwaliteit biedt. En ik kan het weten: in 2015 hadden we even een nieuw systeem van een concurrent. Dat gaf voortdurend problemen. We zagen het al vlug niet meer zitten en lieten het weer weghalen. We contacteerden Trivec en dezelfde dag nog werd het kassasysteem bij ons geïnstalleerd. Topservice!

Wat de toekomst brengt? Axel ziet het zeer positief in. “Ik plan sowieso de mobiele betaalterminals erbij te nemen, want die gaan ons volgens mij nóg meer tijdsbesparing opleveren. Elk innovatief product dat je erbij neemt, is wel een investering. Dat is gewoon zo. Maar het is écht de moeite waard. Je verdient het vlug terug in tijd en geld. En je verhoogt de kwaliteit naar je klanten toe.” Wat de zaken van HorecaToppers betreft, verwacht Axel verder te groeien. “Momenteel hebben we een taverne (Taverne Oud Gemeentehuis) en een brasserie (Skaldu), maar uitbreiden is wel het plan.”

Neem contact op

Wanneer je je gegevens hebt ingevuld, zal één van onze experts contact met je opnemen om je meer te vertellen over onze producten en ze te demonstreren.