Newsletter january 2024

Product- and partnernews

Verbeterde mobiele weergave in MyTrivec

MyTrivec op je smartphone heeft een gebruiksvriendelijke weergave gekregen. In plaats van naar rechts te swipen om dashboard-widgets te zien, worden nu alle dashboard-widgets één voor één onder elkaar weergegeven, zoals in een lijst. Als gebruiker heb je nu de mogelijkheid om naar beneden te scrollen voor een gebruiksvriendelijke weergave.

MyTrivec
Piggy och Trivec

Trivec + Piggy = Op maat gemaakte loyaliteit

Trivec bundelt de krachten met Piggy, een loyaliteitsoplossing voor restaurants die streeft naar het versterken van klantenbinding en het aanmoedigen van herhaalbezoeken. Piggy maakt het mogelijk om aangepaste loyaliteitsprogramma’s te ontwikkelen door klantgegevens te verzamelen voor doelgerichte campagnes. De samenwerking heeft als doel de integratie van loyaliteitsprogramma’s te vergemakkelijken voor allerlei soorten restaurants.

Over Trivec

Trivec is een leverancier van POS-oplossingen voor restaurants en drankensystemen voor de Europese horecamarkt. Onze oplossingen helpen bij het optimaliseren van betalingen en vergemakkelijken het operationeel beheer voor restaurants, bars en hotels. Het productaanbod van Trivec omvat kassasystemen voor de horeca, tablets voor restaurants,
bestellingen aan tafel , bestel app’s  voor de horeca, een bestelzuil, kaartterminals, beepers voor restaurants,
Kitchen Display Systems, en barautomatisering. Dit met flexibele opties voor integratie met online tafelreserveringssysteem, hotelsoftware, voorraadbeheer, personeelsplanning en boekhouding voor horeca. Trivec bedient lokaal meer dan 8.000 klanten vanuit kantoren in Zweden, Noorwegen, Denemarken, België en Frankrijk.