Product release februari 2023

Trivec HandyPay

HandyPay – onze 2-in-1 oplossing

HandyPay is een alles-in-één oplossing, bestel via een betaalterminal in uw restaurant. Het servicelevel neemt dus toe want je werknemers kunnen bij de gasten blijven en hoeven niet voortdurend heen en weer te lopen naar de kassa.

  • HandyPay maakt vlotte betalingen mogelijk en biedt diverse betaalmethodes: kredietkaart, bankkaart, Apple Pay, Google Pay en factuur. Klanten kunnen onmiddellijk betalen wanneer ze dat wensen.
  • De bestellingen komen vervolgens rechtstreeks toe in de keuken, waar ze geprint worden of getoond op het display van het Kitchen Display-systeem.

Tafelplan in Handy/HandyPay

Handy heeft voortaan een nieuwe en handig tafeloverzicht. Handy verzamelt alle info (uit een tafellijst) en toont dit in een handig overzicht: op een soort plattegrond van de tafels in Trivec kassasysteem (Domino). Verschillende variabelen bepalen hoe een tafel al dan niet getoond wordt in Handy. Als OneWaiterPerTable geactiveerd is (Domino), zijn de tafels die je bedient, tijdelijk niet zichtbaar voor andere medewerkers en dit tot er voor die tafels betaald is.

Boordkaart in HandyPay
Digitale kassabon

Digitale kassabon in Handy

Je kunt nu ook een digitale kassabon versturen in Handy, zodra de rekening afgesloten is. Bij de e-mail naar het ingevoerde mailadres wordt dan de Domino-kassabon toegevoegd in pdf-formaat. Als je bovendien een e-mailadres bewaart in een account, wordt het daarna automatisch ingevuld (bij gebruik van barrekeningen).

Individuele producten verplaatsen

Eerder was het al mogelijk om alles van één tafel of één barrekening te verplaatsen naar een andere tafel of rekening. Nu is het ook mogelijk om individuele producten te verplaatsen. Als je bijvoorbeeld te veel biertjes hebt geregistreerd, kan je een deel ervan nu verplaatsen naar een andere tafel.

Individuele producten verplaatsen
Verandering van tafel

Fouten corrigeren

De nieuwe verdeel- en corrigeerfunctie laat gebruikers toe om fouten rechtstreeks in Handy aan te passen. Er werd een extra ‘Correctie’-knop toegevoegd in alle pop-ups voor tafels. Die knop is nu te zien op de tafellijst, de barrekening en in de wachtrij.

Tafels wijzigen alvorens een bestelling te versturen

We merkten dat heel wat mensen zich weleens vergissen van tafel. Daarom is het nu mogelijk om de tafel nog te wijzigen vóór je een bestelling plaatst. Je kan dan wel enkel de tafel vervangen door een andere tafel, niet door een barrekening.

MyTrivec

Payout page

Dankzij het overzicht van de transacties op de betaalpagina in MyTrivec, is het nu makkelijker te combineren met het boekhoudsysteem.

Je kan bovendien betalingen per bedrag, product, Buddy of Handy Pay tonen. Het totaal aantal transacties voor elke betaling en het totaal aan commissies werd ook toegevoegd aan de lijst van betalingen. Trivec neemt voor Adyen een commissie, die nu getoond wordt op de betaalpagina.

Payment page

De betaalpagina in MyTrivec kreeg een nieuwe look. De filter voor gegevens staat nu boven de lijst van transacties in plaats van in het keuzemenu links. Het is nu ook mogelijk om te filteren in de lijst van transacties.

Pauout page Trivec

Over Trivec

Trivec is een leverancier van POS-oplossingen voor restaurants en drankensystemen voor de Europese horecamarkt. Onze oplossingen helpen bij het optimaliseren van betalingen en vergemakkelijken het operationeel beheer voor restaurants, bars en hotels. Het productaanbod van Trivec omvat kassasystemen voor de horeca, tablets voor restaurants,
bestellingen aan tafel , bestel app’s  voor de horeca, een bestelzuil, kaartterminals, beepers voor restaurants,
Kitchen Display Systems, en barautomatisering. Dit met flexibele opties voor integratie met online tafelreserveringssysteem, hotelsoftware, voorraadbeheer, personeelsplanning en boekhouding voor horeca. Trivec bedient lokaal meer dan 8.000 klanten vanuit kantoren in Zweden, Noorwegen, Denemarken, België en Frankrijk.