Product update mei 2023

Nieuwe features

Vouchers en Cadeaubonnen in Handy/HandyPay  

Handy/HanydyPay ondersteunt zowel het aanmaken en verkopen van voucher-/cadeaubonnen als het betalen met vouchers. Om een voucher aan te maken in Handy/HandyPay kies je het bedrag en de voucher-ID. Als een voucher al een waarde heeft, wordt de nieuwe waarde hieraan toegevoegd. Betalen met vouchers betekent dat je de bestaande voucher activeert via de betaalwijze “Voucher betalen”. Het totale bedrag van de voucher evenals het totaalbedrag dat moet betaald worden verschijnt op het scherm. Als je meer moet betalen dan dat de voucher bedraagt, word je naar de betaalmodus geleid om het resterende bedrag van de rekening te betalen. 

Voucher_Handy
VIP Payments Handy

VIP-betalingen in Handy/HandyPay 

VIP is een functionaliteit die reeds beschikbaar is in Trivec Domino. De gast kan eenvoudig geld van de VIP-account gebruiken bij het betalen in het restaurant. In Handy/HandyPay selecteer je de rekening en activeer je de VIP-betaalmodus om zo de betalingsprocedure te starten. Als de rekening geen koppeling heeft met een VIP-account, bijvoorbeeld als deze gekoppeld is aan een tafel, moet de VIP-account worden toegevoegd. Voeg een klant toe door naar het account te zoeken in het zoekveld.
 

MyTrivec – maandelijks rapport voor Adyen-transacties met totale kosten en btw

Trivec geeft een nieuw maandelijks rapport vrij voor alle klanten die Adyen-betaalterminals gebruiken voor HandyPay. Dit als aanvulling op de bestaande uitbetalingsrapporten. Een gedetailleerd uitbetalingsrapport in MyTrivec toont de Adyen-transacties, betalingen en commissies. De belangrijkste toegevoegde waarde heeft betrekking op de boekhouding en btw-aangifte: het rapport bevat de totale kosten en btw per maand in één enkel document. Zo hoef je niet verschillende rapporten te gaan consolideren. Het maandelijks rapport is een totaal van alle uitbetalingen die in de loop van die maand zijn gedaan. Aan het einde van de maand kan het rapport gegenereerd worden en krijg je zo een volledig overzicht 

Monthly_Report_MyTrivec

Over Trivec

Trivec is een leverancier van POS-oplossingen voor restaurants en drankensystemen voor de Europese horecamarkt. Onze oplossingen helpen bij het optimaliseren van betalingen en vergemakkelijken het operationeel beheer voor restaurants, bars en hotels. Het productaanbod van Trivec omvat kassasystemen voor de horeca, tablets voor restaurants,
bestellingen aan tafel , bestel app’s  voor de horeca, een bestelzuil, kaartterminals, beepers voor restaurants,
Kitchen Display Systems, en barautomatisering. Dit met flexibele opties voor integratie met online tafelreserveringssysteem, hotelsoftware, voorraadbeheer, personeelsplanning en boekhouding voor horeca. Trivec bedient lokaal meer dan 8.000 klanten vanuit kantoren in Zweden, Noorwegen, Denemarken, België en Frankrijk.