Trivec en Piggy bundelen hun krachten om restaurantloyaliteit naar een hoger niveau te tillen

Trivec is verheugd om zijn integratie met Piggy aan te kondigen – een krachtige loyaliteitsoplossing. Trivec en Piggy werken samen om restaurants te voorzien van handige tools die de loyaliteit van klanten bevorderen.

Trivec, een vooraanstaande leverancier van op maat gemaakte POS-oplossingen voor de horeca, introduceert nu een verbeterde service waarmee restaurants op een eenvoudige manier loyaliteitsprogramma’s kunnen integreren. Dit maakt deel uit van onze strategische alliantie met Piggy, een snelgroeiende leverancier van loyaliteitssoftware die het mogelijk maakt om merkgebonden en gepersonaliseerde loyaliteitsprogramma’s te creëren, klantgegevens te verzamelen en krachtige marketingcampagnes te voeren op basis van deze gegevens. Het uiteindelijke doel? Herhaalbezoeken stimuleren terwijl de klantenervaring continu verbeterd wordt.

Onze samenwerking met Piggy benadrukt onze toewijding aan het vereenvoudigen van de integratie van loyaliteitsprogramma’s voor de restaurantsector. In plaats van te investeren in grote teams voor opzet, implementatie en doorlopend beheer, biedt ons geïntegreerde pakket een gestroomlijnde aanpak voor beloningsschema’s die geschikt is voor alle restaurantprofielen, zegt Yen Lonneville-Bosmans, Country Manager België & Group CCO bij Trivec

In het huidige concurrerende bedrijfslandschap is het hebben van sterke partnerships essentieel voor ons bedrijf. In de samenwerking tussen Trivec en Piggy streven we ernaar de klantenervaring opnieuw te definiëren, waarbij we niet alleen producten of diensten aanbieden, maar een reis van beloningen en gemak. Deze samenwerking biedt de mogelijkheid voor onze klanten om naadloze, gegevensgenererende loyaliteitsprogramma’s te vestigen binnen hun reeds bekende en vertrouwde POS-oplossingen. Met deze integratie stellen we onze klanten in staat om langdurige relaties te creëren met hun gasten en belangrijker nog, om hun bedrijf te laten groeien, zegt Bart Hendriksz, Head of Partnerships bij Piggy.

Voor meer informatie neem contact op met:

Yen Lonneville-Bosmans, Country Manager Belgium & Group CCO, yen.lonneville-bosmans@trivec.be , +32 14 423237

Jenny Westerberg, CMO Trivec Group, jenny.westerberg@trivec.se, +46 701 40 71 40