Trivec sluit partnership met Deliverect om alle apps voor maaltijdbezorging te integreren

De kassaoplossing van Trivec biedt voortaan een integratie met populaire bezorgdiensten voor maaltijden zodat restaurants niet langer elke bestelling manueel moeten invoeren.

Trivec partners with Deliverect

Trivec, de marktleider in kassaoplossingen voor de hospitality-sector, introduceert een nieuwe dienst om bestellingen van populaire apps voor maaltijdbezorging, zoals Uber Eats, Glovo en Delivery Hero, te beheren. Dit nieuwe aanbod is het resultaat van een partnership tussen Trivec en Deliverect, een snelgroeiende softwarestart-up in Gent, België. De middleware van Deliverect laat toe om alle populaire apps voor maaltijdbezorging te integreren en verbindt ze met het kassasysteem van het restaurant.

Via dit partnership creëert Trivec een rechtstreekse verbinding van de app waar de klanten hun bestellingen plaatsen naar het kassasysteem en de keuken. Het restaurant is daarmee verlost van een groot deel van de manuele arbeid die gepaard gaat met het beheer van bestellingen uit bezorgapps, terwijl klanten hun maaltijden nog sneller ontvangen.

Ons partnership met Deliverect draait om digitale transformatie in de echte wereld. Restaurants willen met alle apps voor maaltijdbezorging werken, omdat die nieuwe commerciële kansen scheppen. De keerzijde is het risico dat de werkdruk voor het personeel vergroot op ogenblikken waarop restaurants het al heel druk hebben met het bedienen van hun gasten. Wij maken de vlotte en efficiënte verwerking van online bestellingen mogelijk. Een bestelling die een klant via een bezorgapp doorgeeft, moet niet een tweede keer manueel worden ingevoerd. De keuken kan alles klaar hebben wanneer de bezorger aankomt.
– Henrik Larsson, Chief Product Officer bij Trivec.

Jan Hollez, co-founder and CTO bij Deliverect vertelt:

Maaltijdbezorging zal ook in de toekomst niet meer weg te denken zijn. En net zoals voor andere online aankopen verwacht de klant onmiddellijke bevestiging: ze willen met één klik op een knop geleverd krijgen wat ze willen. Dit betekent dat thuisbezorging een steeds groter deel van de omzet van een restaurant zal uitmaken, en daarom is een sterke integratie met het kassasysteem cruciaal. Met zijn uitgebreide ervaring in de point-of-sales-industrie heeft Trivec een zeer volwassen product. Dit liet ons toe om een ​​naadloze integratie met Deliverect te creëren en tegelijkertijd de delivery workflow verder te optimaliseren

De nieuwe dienst vereenvoudigt ook het beheer van systemen en de boekhouding van het restaurant, want ze ondersteunt vrijwel elke app voor maaltijdbezorging via één platform. Het is gemakkelijk om met de oplossing aan de slag te gaan. Ze werkt in de cloud en wordt als een dienst geleverd tegen een vaste maandelijkse vergoeding. Dankzij de integratie met het kassasysteem van Trivec kan de dienst worden geïmplementeerd zonder dat dit een impact op het IT-platform van het restaurant heeft, en de volledige oplossing wordt gedekt door Trivecs ondersteuning.

Voor vragen en meer informatie kun je terecht bij:

Mark Lieckens, Country Manager Belgium, +32 14 423237, mark.lieckens@trivec.be

Over Trivec

Trivec is een vooraanstaande leverancier van kassatechnologie op de Europese hospitality-markt. De oplossingen van het bedrijf optimaliseren de betalingen en vereenvoudigen het beheer van de activiteiten van restaurants, cafés en hotels. Trivecs ruime software- en hardwareaanbod omvat kassa’s, betaalterminals, draagbare toestellen en drankverdelingssystemen, met flexibele opties om functies voor reserveringen, financiën, personeel, inkopen en voorraden te integreren. Trivec werd in 1993 opgericht en bedient lokaal meer dan 7.000 klanten vanuit kantoren in Zweden, Noorwegen, België en Frankrijk.
Meer informatie vind je op: www.trivec.be.

 

Over Deliverect

Deliverect is een Belgisch SaaS-bedrijf dat thuisbezorging vereenvoudigt voor allerhande voedingsbedrijven. De Gentse start-up koppelt daartoe bezorgplatformen van derden rechtstreeks aan het kassa- of ERP-systeem van bedrijven. Alle online bestellingen kunnen zo centraal beheerd worden, wat de operationele efficiëntie en klanttevredenheid verhoogt. Deliverect wil restaurants en voedingsbedrijven dichter bij hun klanten brengen en zo hun onderlinge band versterken. Het softwarebedrijf is wereldwijd aan een opmars bezig en heeft ondertussen niet alleen restaurants, maar ook internationale ketens en andere ondernemingen in de voedingssector in hun klantenbestand. Meer informatie vind je op: www.deliverect.be