Overweeg je een winstgevende nachtclub te openen?

Nachtclub beginnen

Heeft u een nachtclub of denkt u erover om een ​​nachtclub te beginnen?

Run je een bestaande nachtclub of denk je aan het openen van een nieuwe zaak? Of het nu gaat om een startup, een kleine zaak of een grotere nachtclub, we willen allemaal een succesvolle nachtclub of succesvolle zaak runnen. Voordat je begint, is het misschien een goed idee om na te denken over wat je wilt met je bedrijf. De nachtclubindustrie is in vele opzichten concurrerend. Met een goed concept, een duidelijk beeld van de doelgroep en een sterke aanwezigheid in de sociale media, zullen bareigenaars, zaakvoerders of clubeigenaars gemakkelijker slagen. Het zal ook makkelijker zijn om succesvol te zijn met de juiste digitale oplossingen, kassa-en dranksystemen die het gebruik van de bar vereenvoudigen en bovendien ook tijd en geld besparen voor u en uw personeel.

Tegenwoordig zijn er veel slimme technische oplossingen die u zullen helpen uw winst te verhogen.

Nachtclug beginnen – integreer het drankensysteem in uw kassa

Met een kassa voor nachtclubs waarin een drankensysteem geïntegreerd is, krijgt u op een heel vlotte manier alle gegevens over de verkoop. De dagafsluit gebeurt automatisch en het omzetcijfer wordt verzonden per mail. Deze kunnen zelfs automatisch naar de financiële dienst worden gestuurd als u de Fortnox integratie heeft. Met een drankensysteem zoals een biertap voor aan de bar, een bar gun of een speedrail, kunt u effectief veel bestellingen tegelijk opnemen terwijl u gezellig met uw gasten praat of nieuwe bestellingen opneemt.

 

Verder is het belangrijk om een kassasysteem te kiezen dat veel verschillende betaalmethodes biedt. Vlotte betalingen zorgen voor een positieve klantenbeleving. In een bar moet men snel kunnen afgerekenen en meerdere betalingen tegelijk kunnen uitvoeren. Zo kan het personeel een goed tempo aanhouden. Het is ook belangrijk dat het gekozen kassasysteem niet alleen een flexibele betaaloplossing biedt, maar ook is gelinkt aan meerdere aspecten van uw zaak, zoals de inventaris, het stockbeheer en personeel. U krijgt ook dagelijks, eenvoudige rapporten over de omzet. U kan uw bar makkelijk optimaliseren en verkopen wat de gasten wensen. Zo wordt het voor u eenvoudiger om de dagelijkse gang van zaken te beheren en volledige controle te hebben over uw inkomsten en uitgaven.

Verhoog de winst van uw nachtclub met een drankensysteem

Een geautomatiseerd barsysteem vermindert verspilling en stress voor barmannen en nachtclubeigenaars. Met een bar gun kunt u gemakkelijk meerdere drankjes tegelijk maken. Onze bierkranen zorgen voor een exacte dosis bier en laten u toe andere dingen te doen terwijl de glazen worden bijgevuld.

 

Een nachtclub beginnen of een bestaande zaak runnen? Bereken uw potentiële besparingen met onze calculator.

Verhoog de efficiëntie en de opbrengst van bier en andere dranken

Stel je voor dat een barman vier bierglazen tegelijk kan laten vullen, elk bierglas precies 33cl bevat met een perfecte schuimkraag  en tevens kan afrekenen voor alle vier.

Hoe creëer je een geweldige klantenbeleving in je nachtclub

De klantenbeleving is een must voor alle restaurants, bars en nachtclubs. De behoeften van de gasten, moet de leidraad zijn voor het bedrijf. Door de ervaring  te baseren op gegevens, kun je definitieve conclusies trekken over concepten en aanbod. Lees meer over het belang van goede zakelijke ideeën, een ondernemingsplan, marketingstrategie, demografie, marktonderzoek, muzieksoort, doelgroep en het belang van het kennen van de doelgroep.