Welk kassasysteem is het beste voor mijn restaurant?

Welk kassasysteem is het beste voor mijn restaurant?

trivec kassasysteem

Het kiezen van het juiste kassasysteem is van het grootste belang voor uw horecazaak. Voordat u een beslissing neemt over een kassasysteem, is het belangrijk om eerst het volgende vast te stellen:

1. Uw noden en doelen

Wat wilt u bereiken? Maak een lijst en check deze wanneer u kassasystemen vergelijkt.

Afhankelijk van uw zakelijke doelen kunnen gewenste functies variëren van meerdere betalingsmethoden en compatibiliteit met mobiele apparaten tot dagelijkse verkoopanalyses, voorraadbeheer, klantloyaliteitsprogramma’s en keukenbeheer.

2. Kies een oplossing die met uw bedrijf kan meegroeien

Hoe ziet uw bedrijf er over één tot drie jaar uit? Kies een systeem waarbij u de benodigde functionaliteiten kunt toevoegen naarmate uw bedrijf groeit. Zorg er ook voor dat u het niveau van klantenondersteuning en service van de leverancier grondig onderzoekt.

Mogelijke functionaliteiten om te overwegen voor toekomstige schaalvergroting zijn mobiele bestellingen en betalingen, keukendisplays, gecentraliseerd beheer, 24/7-ondersteuning, data-analyse, reserveringen, personeelsbeheer, boekhoudkundige mogelijkheden, voorraadtracking en cadeaubonopties.

Ik wil graag meer weten!

3. Bepaal uw budget

Uw budget moet gebaseerd zijn op de omvang van uw bedrijf en de functionaliteit die u nodig heeft. Ongeacht het type bedrijf dat u heeft, is ROI cruciaal. Het POS-systeem moet uw bedrijf efficiënter maken, de kosten verlagen en bijdragen aan extra verkoop.

4. Evalueer en vergelijk kassasystemen

Het internet kan een goed startpunt zijn bij het onderzoeken van POS-systeemoplossingen. Maar vergeet niet om ook te praten met andere restauranteigenaren over hun kassasysteem en te vragen hoe het voor hen werkt.

5. Zie hoe het kassasysteem in de praktijk werkt

Om dit te doen, vraag referenties van de kassasysteemprovider die u overweegt en vraag of u kunt zien hoe hun systeem werkt in hun dagelijkse bedrijfsvoering.

6. Volledige controle met slimme integraties

Vergeet niet om te kijken naar de mogelijkheid om het POS te verbinden met andere operationele systemen. In het huidige concurrerende landschap is de mogelijkheid om uw operationele systemen te koppelen van vitaal belang voor een efficiënte en winstgevende bedrijfsvoering. Waarom is dit belangrijk? Integratie is de weg naar operationele efficiëntie en een uitgebreid begrip van uw bedrijfsactiviteiten.

Trivec_admin_

Uw kassasysteem moet u de volgende voordelen bieden

  • Inzichten en gegevens over hoe uw restaurant presteert
  • Vereenvoudiging van operationeel beheer
  • Optimalisatie van bestellingen en betalingen
  • Flexibele betalingsopties
  • Mobiliteit met mobiele apparaten
  • Organisatie van de keuken met keukenschermen
  • Dagelijkse verkooprapporten en analyse
  • Verliespreventie
  • Een rijk partnerecosysteem en integraties met: hotel-, boekhoud-, voorraad-, personeels-, loyaliteitssysteem, online bestellen, cadeaubonnen, tafelreserveringen, enz.

Bekijk ons productaanbod!

Productbrochure Trivec

Neem contact op

Wanneer je je gegevens hebt ingevuld, zal één van onze experts contact met je opnemen om je meer te vertellen over onze producten en ze te demonstreren.