Verhoog uw winstmarge

Winstmarge Horeca Calculator

Verhoog uw winstmarge – bereken uw potentiële inkomsten

Hoe kunt u uw barwinstmarge verhogen? Verspilling, te veel inschenken, gratis drankjes uitdelen zijn activiteiten die je in je bar wilt vermijden. Toch gebeurt het nog dagelijks. Dit helpt uw barwinstmarge niet vooruit. U zal versteld staan van de hoeveelheid u maandelijks verspilt in uw bar. Gebruik onze calculator en ontdek hoeveel geld u zou besparen als u alle verspilling, te veel inschenken enz. zou vermijden door een dranksysteem te gebruiken.

Bereken hoeveel geld je mogelijk kunt besparen

Gemiddeld aantal liter per vat

30 l

Gemiddelde kostprijs per vat

240 €

Gemiddeld aantal centiliter per bierglas

33 cl

Gemiddelde verkoopprijs per bierglas

4 €

Onze berekening is gebaseerd op meer dan 15 jaar ervaring met barautomatiseringssystemen van hotels, restaurants, bars en discotheken. We hebben in die jaren gemeten hoeveel drank er wordt verspild per liter bij het gebruik van alcoholflessen en biervaten, en berekenden het gemiddeld aantal centiliters dat per liter verloren gaat.

Wat je mogelijk bespaart per jaar

Door barautomatisering te gebruiken, beperk je de verspilling van alcohol. Verspilling kan gebeuren door te morsen, te veel in te schenken of drank gratis weg te geven. De besparing hieronder is een algemene weergave van wat onze klanten besparen dankzij het gebruik van onze drankverdelingssystemen.

Mogelijke totale besparing

14693 €

Inkomsten uit inkoop

5693 €

Inkomsten uit rekening klant

9000 €

Door de verspilling van je dranken te beperken hoef je niet meer zo'n groot aantal flessen en vaten te bestellen en word je betaald voor elke centiliter. We bespreken graag met je hoe deze oplossing ook jou kan helpen.

Run je een bar? Lees meer over hoe u winstgevend kunt worden.

Hoe beheer en creëer je best een winstgevend bar?

Neem contact op

Wanneer je je gegevens hebt ingevuld, zal één van onze experts contact met je opnemen om je meer te vertellen over onze producten en ze te demonstreren.