Vlotte betalingen

De gasten van vandaag verwachten een vlotte betaalervaring.

Vlotte betalingen

Vlotte betalingen

Als je je gast een positieve totaalervaring in je restaurant wil bieden, zijn vlotte betalingen belangrijk. De totaalervaring voor de klant houdt in dat alle onderdelen (bestelling, betaling en levering) even vlot verlopen. Als bijvoorbeeld de bestelling en de betaling van het eten vlot verlopen, maar de klant te lang op zijn eten moet wachten. Heeft dat een negatieve impact op de totaalervaring die je wil bieden. Daarom houden onze systemen rekening met alle drie de onderdelen.

Download hier onze brochure”Hoe ziet het restaurant van de toekomst er uit“.

Zo kan een doordachte logistiek in het restaurant leiden tot meer aankopen. Ervoor zorgen dat gasten langer in het restaurant blijven en een positieve algemene indruk krijgen. Zowel de restauranteigenaar als de gast varen wel bij vlotte betalingen en bestellingen. Een vlotte betaalervaring heeft even veel te maken met betalingsstromen in het restaurant als met de kassasystemen die veel aankopen tegelijkertijd moeten verwerken. Flexibel betalen houdt ook in dat de gast kan kiezen uit veel betaalmethoden.

Vlotte betaalstromen in de zaak

Om een vlotte bestel- en betaalstroom in het restaurant te hebben, moet je misschien bekijken waar de kassa’s zich bevinden. Hoe de gasten- en personeelsstroom in het restaurant eruitzien. Waar zitten de knelpunten? Op welke plek kruisen je medewerkers elkaar? Waar, behalve aan de bar, bestellen de gasten hun drankje het liefst? Dit soort vragen bepaalt waar de kassa’s worden opgesteld en hoeveel kaartterminals er nodig zijn.

Wij van Trivec hebben ontzettend veel ervaring in de restaurantsector en weten dus als geen ander hoe belangrijk het is om aankopen in het restaurant te vergemakkelijken. Wij zullen je met plezier helpen en adviseren over waar je je kassasystemen het best plaatst.

Veel betalingen tegelijk

Met betrouwbare kassasystemen die veel betalingen tegelijkertijd verwerken, loop je nooit een betaling mis. Wij weten dat de druk in veel restaurants op bepaalde momenten van de dag hoog oploopt. Het is dan ook cruciaal dat je kassasystemen ook op die piekmomenten werken zonder uit te vallen. Met ons kassasysteem kun je verscheidene kaartterminals verbinden aan één systeem, zodat je veel betalingen tegelijkertijd kunt ontvangen. Onze kaartterminals hebben de functie “aan tafel betalen”. Het personeel kan de kaartterminals dus aan tafel brengen voor de betaling.

Lees meer over Trivec Buddy

 

Veel betaalmethodes

Vandaag verloopt de betaling van de meeste zaken online. Wij bieden je gasten heel wat betaalmethodes zoals Google Pay, Apple Pay, PayPal en Payconiq De aflezingen worden telefonisch gekoppeld met je kaart of bank.

Een rekening delen

Een handige manier om een rekening te delen, is ook een soort vlotte betaling. Wij hebben verschillende manieren om rekeningen te delen voor specifieke zaken. In onze systemen is het mogelijk de rekening te delen per gerecht dat je hebt gegeten, hoeveel van de rekening je wilt betalen, of per persoon. Wij hebben naar onze klanten geluisterd en weten hoe belangrijk het is om een vlotte betaalstroom te garanderen wanneer de gast gedaan heeft met eten.

Lees meer over Trivec Handy

Wilt u meer weten?

Lees meer over hoe uw gasten bestellen en betalen op hun mobiel.

Neem contact op

Wanneer je je gegevens hebt ingevuld, zal één van onze experts contact met je opnemen om je meer te vertellen over onze producten en ze te demonstreren.