Biermuur

Met het nieuwe barsysteem voor zelfbediening van Trivec zijn lange wachtrijen, geïrriteerde klanten en gestrest personeel voorgoed verleden tijd. Het barsysteem wordt eenvoudig geïnstalleerd en is gemakkelijk in het gebruik.

Mur de biere

Bier (of wijn en andere dranken) via zelfbediening

Met het nieuwe barsysteem voor zelfbediening van Trivec zijn lange wachtrijen, geïrriteerde klanten en gestrest personeel voorgoed verleden tijd. Het barsysteem wordt eenvoudig geïnstalleerd en is gemakkelijk in het gebruik. Je klanten worden betrokken, want ze zijn hun eigen barman, en jij kunt ze een betere klantenservice leveren met dezelfde hoeveelheid of zelfs minder personeel. Elke unit kan tot wel acht dranken verdelen en ook in combinatie met tapsystemen, wijndispensers of speed rails ingezet worden. Vooral bij festivals, onbemande hotelbars en zelfbedieningsrestaurants komt dit systeem zeer goed van pas.

Belangrijkste kenmerken

  • Het zelfbedieningssysteem heeft tot wel acht outputs (tappen) en kan op zichzelf gebruikt worden of gelinkt worden aan een ander systeem. Het werkt bijvoorbeeld perfect met zowel een enkele biertap als een volledige biertapmuur.
  • De klant kan zichzelf bedienen door de tap met een prepaid klantenkaart te ontgrendelen.
  • De tappen zijn verbonden met het kassasysteem van Trivec, waardoor jij de volledige controle hebt over de hoeveelheid drank die je verkoopt.
  • De display op de tap is volledig personaliseerbaar – je kunt zelf kiezen of je bijvoorbeeld je logo, product of het saldo van de klantenkaart wilt laten zien.