Nieuwe functionaliteiten van Trivec Buddy

Op 1 juli lanceren we een nieuwe update van onze ontzettend populaire bestelapp, Trivec Buddy. Hieronder vind je meer informatie over de belangrijkste nieuwigheden in de update.

trivec-buddy-mobile-ordering

QR-code op de rekening

Plaats een QR-code op de betaaluitnodiging zodat je gasten de code kunnen scannen en gemakkelijk met hun smartphone kunnen betalen. Deze functie is vooral handig voor restaurants die geen QR-codes op de tafels willen gebruiken, maar de betalingen met een kaart wel willen aanvullen met een mobiele oplossing die zo min mogelijk tussenkomst van het personeel vraagt en de klant meer keuzevrijheid qua betaalmethodes geeft.

Afhaaltijdstip

Voortaan kunnen gasten hun gerechten vooraf bestellen en aangeven om hoe laat ze hun bestelling willen afhalen. Het eten moet wel op dezelfde dag worden afgehaald. Alles gebeurt via Trivec Buddy: als restauranthouder ontvang je een bestelling voor je restaurant waarvan je weet dat ze betaald is en die op een bepaald tijdstip zal worden afgehaald. Het volledige proces is helder en geïntegreerd met je kassasysteem.

Berichten verzenden via Trivec Buddy

Soms wil de gast een bericht naar de keuken of de bar sturen wanneer hij of zij een gerecht of drankje bestelt. Bijvoorbeeld als hij geen tomaten op zijn of haar hamburger wil. Of een allergie heeft. Je mag geen enkele boodschap missen, ook niet als het een digitale bestelling van een tafel is.

Trivec Buddy