Trivec stelt Mark Lieckens aan als Country Manager Belgium

Trivec, een toonaangevend leverancier van kassasysteemtechnologie voor de Europese horecamarkt, heeft Mark Lieckens aangesteld als Country Manager Belgium. Mark heeft veel ervaring vanuit eerdere b2b-salesmanagementfuncties en vervoegt Trivec nadat hij eerder Commercial Manager was bij CWS-boco, een internationale dienstverlener op het vlak van hygiëne- en bedrijfskleding.

Mark-Lieckens-country-manager-belgium-trivec

We zijn blij dat Mark aan boord komt bij Trivec. Hij brengt een rijke ervaring met zich mee als succesvolle, klantgerichte sales executive en deelt onze visie rond digitalisering in de horeca en de Belgische markt. Mark staat bekend als een sterke peoplemanager en is dan ook uitermate geschikt om ons lokale team aan te sturen, zegt Daniel de Sousa, CEO van Trivec.

Mark Lieckens ziet beloftevolle opportuniteiten voor Trivec in de groeiende digitalisering van de Europese horeca en de toenemende vraag – zowel door zaakvoerders als door klanten – naar geavanceerde technologie in kassasystemen, evenals in een breder aanbod van innovatieve toepassingen.

Ik was direct onder de indruk van Trivec, onder andere door de strategische visie en het managementbeleid van het bedrijf. We hebben de ideale positie om een duidelijke voortrekkersrol op te nemen binnen de markt in onze regio, waar kassasystemen in de horeca nog altijd een versnipperde business vormen. Een boeiende uitdaging om hier mee verandering in te brengen, aldus Mark Lieckens.

Contactpersonen media:

Mark Lieckens, Country Manager Belgium Trivec, tel. +32 14 42 32 37, mark.lieckens@trivec.be
Jenny Westerberg, Group CMO Trivec, tel. +46 70 740 71 40, jenny.westerberg@trivec.se

Over Trivec

Trivec is de Europese marktleider op het gebied van kassasystemen voor de horeca. Onze oplossingen vereenvoudigen en optimaliseren het uitvoeren van betalingen en helpen de logistiek binnen horecazaken te faciliteren. De producten die Trivec aanbiedt, bestaan onder andere uit kassasystemen, kaartterminals, mobiele apparaten en dranksystemen, en dat alles met flexibele add-ons voor integratie met andere systemen, zoals voor reserveringen en boekingen, financiën en facturatie, personeelsmanagement, inkoop en voorraadbeheer. Trivec werd opgericht in 1993, bedient 7.000 klanten in heel Europa en heeft kantoren in Zweden, Noorwegen, België en Frankrijk.