Productlancering juni 2021

Lees hier meer over de meest recente productlancering van Trivec Buddy en Trivec Handy van juni 2021. Met nieuwe, belangrijke functionaliteiten en updates!

Trivec Buddy

Bij deze versie hebben we vooral gefocust op betalingen via Buddy.

Apple Pay en Google Pay

We ondersteunen nu ook Apple Pay en Google Pay voor Adyen-gebruikers.

Apple Pay en Google Pay
Check-outscherm Trivec Buddy

Check-outscherm

We hebben de gebruiksvriendelijkheid van de bestelopties voor je verbeterd. De bestelopties waaruit je kunt kiezen, zijn:
– Tafel met tafelnummer;
– Tafel zonder tafelnummer;
– Afhaalmodus.
De check-outpagina zal altijd de beschikbare bestelopties tonen in het check-outscherm. Op basis van QR-codes of het type URL zal de besteloptie daar vooraf geselecteerd zijn.

Fooi toevoegen

Om de gebruiksvriendelijkheid van de bestelflow te verbeteren, heeft de knop om een fooi toe te voegen een nieuwe look gekregen. Hij ziet er nu meer uit als een knop en de fooi wordt op een afzonderlijke rij toegevoegd onder de producten die de klant besteld heeft.

Fooi toevoegen Trivec Buddy

Trivec Handy

Snelle verkoop

Met deze nieuwe functionaliteit kunnen je medewerkers bestellingen opnemen zonder de bestelling/ticket aan een tafel of barrekening toe te voegen. De ober of serveerster kan een nummer aan de bestelling toevoegen voordat deze naar de keuken of bar wordt gestuurd, zodat deze gemakkelijker te volgen is.

Snelle verkoop Trivec Handy
Tijdsaanduiding beschikbaarheid Trivec Buddy

Tijdsaanduiding beschikbaarheid

We hebben de tijdsaanduiding voor de beschikbaarheid van gerechten verbeterd in deze versie. Voorheen zag je alleen dat een product grijs werd en niet meer beschikbaar was voor bestellingen. Nu zie je de naam van de tijdsaanduiding, bijvoorbeeld ‘Na het werk 15:00-19:00’, wat het gemakkelijker maakt voor het bedieningspersoneel om te begrijpen waarom gerechten niet beschikbaar zijn op bepaalde momenten.

Een tafelnaam toewijzen

Het is nu ook mogelijk om een tafel tijdelijk een naam te geven met Trivec Handy. Door een naam toe te wijzen, kan het personeel bijvoorbeeld gemakkelijk een verjaardagsgroep herkennen en de gasten zo een nog betere restaurantervaring bieden.

Een tafelnaam toewijzen Trivec Buddy
Betaalflow Trivec Handy

Betaalflow

Met Handy geef je je klanten de mogelijkheid om te betalen zoals zij dat graag willen. Je klanten kunnen de rekening betalen door deze in één geheel op te nemen, of de rekening op te splitsen per product of per deel.

Betalingen

Je kunt vanaf nu de nieuwe betaalopties die ondersteund worden door Trivec Buddy, Apple Pay en Google Pay, ook gebruiken vanuit Trivec Handy. Je vraagt de klant enkel om de QR-code in het Handy-apparaat te scannen met zijn smartphone. De klant kan vervolgens kiezen of hij met Apple Pay of Google Pay wil betalen.

Vragen

Mocht u nog vragen hebben, neem dan vandaag nog contact met ons op!

Over Trivec

Trivec is een leverancier van POS-oplossingen voor restaurants en drankensystemen voor de Europese horecamarkt. Onze oplossingen helpen bij het optimaliseren van betalingen en vergemakkelijken het operationeel beheer voor restaurants, bars en hotels. Het productaanbod van Trivec omvat kassasystemen voor de horeca, tablets voor restaurants,
Kitchen Display System, bestellingen aan tafel, bestel app’s  voor de horeca,
een bestelzuil, kaartterminals, beepers voor restaurants en barautomatisering. Dit met flexibele opties voor integratie met online tafelreserveringssysteem, hotelsoftware, voorraadbeheer, personeelsplanning en boekhouding voor horeca. Trivec bedient lokaal meer dan 8.000 klanten vanuit kantoren in Zweden, Noorwegen, Denemarken, België en Frankrijk.

Download hier en lees verder:

Bekijk de Restaurant trends, Een restaurant beginnen,
Business plan for restaurants, Een bar beginnen, en Digitalisering in de Horeca.