Trivec en Adyen gaan partnership aan om restaurants te helpen digitaliseren

Trivec, marktleider in kassasystemen voor de horeca, en Adyen, het wereldwijde betaalplatform, gaan een partnership aan om de heropenende Europese restaurants te ondersteunen

Trivec en Adyen gaan partnership aan om restaurants te helpen digitaliseren

Trivec, een van Europa’s grootste kassasysteemproviders voor restaurants, gaat samenwerken met het wereldwijde betaalplatform Adyen om restaurants te ondersteunen in hun digitalisering. De oplossing, Trivec Buddy, geeft de meer dan 7000 klanten van Trivec de mogelijkheid om hun bezoekers mobiel te laten bestellen en betalen en zo de afstand tussen bezoeker en personeel te behouden – een zeer belangrijke tool nu restaurants anders gerund moeten worden.

Met Trivec Buddy kunnen restaurants de veiligheid vergroten voor zowel bezoekers als personeel: er is minder fysiek contact nodig, want de klant kan met zijn smartphone bestellen en betalen. De bezoeker geeft de bestelling in via zijn smartphone, waarna de bestelling rechtstreeks verstuurd wordt naar de bar of keuken. Hiermee wordt de tijd die het personeel aan de tafel doorbrengt korter en het bestelproces efficiënter.

De laatste maanden maken klanten steeds vaker gebruik van e-commerce en contactloze en digitale portemonnees, waarvoor er geen fysiek contact nodig is. Trivec Buddy is een natuurlijke uitbreiding van het bestel- en betaalgedrag dat klanten nu laten zien en beschermt bij de heropening van restaurants zowel de klant als het personeel, zegt Roelant Prince, CCO bij Adyen.

Door samen te werken met Adyen kan Trivec het soort technologie inzetten waar restaurants zich mee kunnen aanpassen aan de nieuwe omstandigheden. Nu mobiele technologie een steeds grotere rol speelt bij verkooppunten biedt het partnership met Adyen ons de kans om toekomstgerichte technologie aan te bieden. De nieuwste betaalmethodes, vooruitstrevend risicobeheer, en een geweldige in-app betaalervaring, zegt Henrik Larsson, Group CPO bij Trivec.

Restaurants die Trivec Buddy willen inzetten, moeten daarvoor een bestaand contract met Trivec hebben. Met Adyen kunnen nieuwe restaurants snel gescreend en opgenomen worden, zodat ze al binnen 1 tot 2 dagen hun eerste mobiele bestellingen kunnen aannemen.

Voor vragen en meer informatie kun je terecht bij:

Henrik Larsson, CPO, Trivec, +46 73-057 02 22, henrik.larsson@trivec.se
Jenny Westerberg, Group CMO, Trivec, +46 70-740 71 40, jenny.westerberg@trivec.se

 

Over Trivec

Trivec is een leverancier van POS-oplossingen voor restaurants en drankensystemen voor de Europese horecamarkt. Onze oplossingen helpen bij het optimaliseren van betalingen en vergemakkelijken het operationeel beheer voor restaurants, bars en hotels. Het productaanbod van Trivec omvat kassasystemen voor de horeca, tablets voor restaurants,
bestellingen aan tafel , bestel app’s  voor de horeca, Keukenschermen,
een bestelzuil, kaartterminals, beepers voor restaurants en barautomatisering. Dit met flexibele opties voor integratie met online tafelreserveringssysteem, hotelsoftware, voorraadbeheer, personeelsplanning en boekhouding voor horeca. Trivec bedient lokaal meer dan 8.000 klanten vanuit kantoren in Zweden, Noorwegen, Denemarken, België en Frankrijk.

Download hier en lees verder:

Bekijk de Restaurant trends, Een restaurant beginnen,
Business plan for restaurants, Een bar beginnen, en Digitalisering in de Horeca.