Productupdate maart 2021

Lees meer over alle nieuwigheden in Trivec Buddy, Trivec Handy en MyTrivec na de productupdate van maart.

Trivec Buddy

Digitale menukaart
Vanaf nu kan je Trivec Buddy ook enkel als digitale menukaart gebruiken. Je maakt je menu op zoals gewoonlijk in de backoffice en koppelt deze dan aan een QR-code. Je gasten scannen de code met hun smartphone en zien vervolgens je menu rechtstreeks op hun telefoon. Ze kunnen een gerecht ‘liken’, waarna het op hun verlanglijstje terechtkomt. Zo weten je gasten meteen wat ze willen bestellen als één van jouw kelners langskomt om de bestelling op te nemen.

Trivec Buddy Digital Menu
Trivec Buddy Opening Hours Split-up

Opsplitsing van de openingstijden
Je kan nu tot drie verschillende openingstijden instellen om nog meer vrijheid te hebben wat betreft de verschillende Buddy-werkwijzen. Denk hierbij aan de openingstijden van je restaurant, de momenten dat je gasten aan tafel zelf kunnen bestellen en wanneer ze van thuis uit bestellingen kunnen plaatsen om af te halen.

Notificaties
Je gasten, de eindgebruikers, kunnen nu zelf het ontvangen van notificaties over hun gemaakte bestellingen activeren. Ze ontvangen dan via Trivec Buddy, updates over de status van hun bestelling, bijvoorbeeld wanneer het bereiden van de maaltijden gestart is, wanneer deze klaar is om op te halen, enz. De meldingen verschijnen dan op het toegangsscherm van hun telefoon. Momenteel ondersteunen we veelgebruikte webbrowsers zoals Android, Firefox en Edge, maar wegens limitatie van Apple ondersteunen we deze functie jammer genoeg nog niet in Safari.

MyTrivec

Dashboard voor smartphones
Je kan vanaf nu ook al je verkooprapporten en andere inzichten over je restaurant op MyTrivec bekijken via je smartphone.

Trivec Handy

Couverts
Trivec Handy ondersteunt nu ook de functie ‘couverts’, zodat je precies ziet hoeveel gasten je aan elke tafel hebt. Je kan het aantal couverts voor een tafel ingeven wanneer je de bestelling opneemt en later gemakkelijk wijzigen via het bestelscherm.

Trivec Buddy Covers
Trivec Buddy Ministock

Mini stock – voorraad
Trivec Handy toont je vanaf nu ook welke producten op het menu voorradig zijn en zorgt ervoor dat de kelner exact ziet wanneer deze niet meer verkocht kunnen worden.

  • Producten met een slinkende voorraad worden visueel aangeduid op het bestelscherm.
  • Met behulp van verschillende statussen houden we iedereen op de hoogte van de beperkte voorraad.
  • Wanneer een bestelling toch producten bevat die mogelijk out-of-stock zijn, toont de app een rode stip op het pictogram ‘Verzenden’ zodat het bedienende staflid extra alert is.
  • Kan het product alsnog niet meer worden besteld? Dan krijgt de kelner een pop-up te zien zodat deze hiervan op de hoogte is en jouw gast toch correct kan informeren.

Combineer producten
Heb je vaak producten die vaak samen verkocht worden, bijvoorbeeld hamburgers en een pintje, dan kan je vanaf nu ook in de Trivec Handy app gebruik maken van de speciale combo-producten. Zo creëer je gemakkelijk promocombinaties of voordeelmenu’s zodat jouw personeel nog beter service kan bieden aan jouw gasten.

Menu’s
Je kunt menu’s maken en instellen met een aangepaste menuprijs, waarna je er producten gegroepeerd in gangen aan kan koppelen, zoals het voorgerecht, hoofdgerecht en dessert.

  • Deze menuproducten worden voortaan ook ondersteund in de Trivec Handy app.
  • Je kelners bepalen zelf hoe ze de menukeuze’s gemakkelijk willen ingeven (per gang of per gast).
  • Ook hier wordt de beschikbaarheid van een product (tijdsperiode, minivoorraad) visueel weergegeven.
  • Het is ook mogelijk om een menu gedeeltelijk in te voeren om dan op een later tijdstip het menu opnieuw te openen en de verdere keuzes, zoals desserts of drankjes, bij in te geven.

 

Boodschappen aan de keuken
Trivec Handy ondersteunt nu ook de speciale berichtproducten, waarmee het zaalpersoneel de keuken kan informeren. Zo kunnen ze bijvoorbeeld gemakkelijk de bakwijze van vleesgerechten meegeven zonder dat deze onnodig in je rapportage verschijnt (zoals dit het geval is met reguliere verkoopproducten).

 

Vraag de keuken om de volgende gang te bereiden
Met Trivec Handy kun je de keuken vragen om alvast aan de bereiding van de volgende gang voor een tafel te starten. De kelner heeft een overzicht van alle tafels en van welke gangen bij elke tafel horen. En zo heb jij ook volledige controle over het reilen en zeilen van de zaal en de keuken.

 

Barrekeningen
Je kunt een rekening toewijzen aan een gast die niet aan een tafel zit, maar aan de bar. Nadien kan je gemakkelijk de rekening van de bar naar de tafel verplaatsen zodra deze ingedekt is. Hetzelfde geldt als je gasten na het diner nog even in de bar willen napraten. Je verplaatst hun rekening dan gewoon weer naar hun rekening op naam.

 

Eén kelner per tafel
Nu laat Trivec Handy toe om een tafeleigenaar toe te wijzen. Elk van de zaalmedewerkers ‘bezit’ in dat geval bepaalde tafels; niemand anders kan bestellingen van die tafels ingeven en garandeer je zo de volledige verantwoordelijk over de tafel.

Over Trivec

Trivec is een leverancier van POS-oplossingen voor restaurants en drankensystemen voor de Europese horecamarkt. Onze oplossingen helpen bij het optimaliseren van betalingen en vergemakkelijken het operationeel beheer voor restaurants, bars en hotels. Het productaanbod van Trivec omvat kassasystemen voor de horeca, tablets voor restaurants,
Keukenschermen, bestellingen aan tafel , bestel app’s  voor de horeca,
een bestelzuil, kaartterminals, beepers voor restaurants en barautomatisering. Dit met flexibele opties voor integratie met online tafelreserveringssysteem, hotelsoftware, voorraadbeheer, personeelsplanning en boekhouding voor horeca. Trivec bedient lokaal meer dan 8.000 klanten vanuit kantoren in Zweden, Noorwegen, Denemarken, België en Frankrijk.

Download hier en lees verder:

Bekijk de Restaurant trends, Een restaurant beginnen,
Business plan for restaurants, Een bar beginnen, en Digitalisering in de Horeca.